lördag 9 februari 2013

Duct tape - highly recommended
Good stuff, duct tape ;) recomended by the best - obviously!

If you can't fix it with duct tape it IS broken!12 kommentarer:

 1. Den tejpen har jag aldrig hört talas om... kanske beror det på bristande språkkunskaper... inte heller saknat. Jag bekymrar mig inte så ofta om sånt som går att laga med tejp. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, nu har jag googlat och fått fram att du gör reklam för jesustejp. Fyndigt! Men jag ska inte bygga nåt... slår mig i tummen bara och hur ska jag då blogga? ;)

   Radera
  2. Kärt barn har många namn men DET hade jag aldrig hört *ASG* Nu blev ju bilden ÄNNU roligare ;)
   Nej, akta tummarna - vi tycker det är så trevligt när du bloggar!!

   Radera
  3. Men, tummarna använder de flesta nog inte vid skrivandet, så de torde kunna undvaras i detta sammanhang. Och även en och annan blånagel till trots skulle det nog gå att plita, också om tummen var verktyget.

   Erik Forsling.

   Radera
  4. Tjatig är mitt namn, men jag googlade jag också, inspirerad av ovanstående. Här har du en träfflista!

   http://www.google.se/search?q=jesustejp&oq=jesustejp&sourceid=chrome&ie=UTF-8

   Erik F.

   Radera
  5. Jag googlade också tidigare :)) Roligt att det kallas så - ska ta med mig den informationen till jobbet - borde bli en höjdare då jag jobbar i kyrkan ;)

   Radera
  6. Erik: Jag vet inte hur du gör men jag använder alla 10 fingrarna när jag skriver (inte "2 skriver och 8 söker" med andra ord) och tummarna har då hand om mellanslagstangenten. När jag inte skriver (scrollar eller nåt annat) håller de i laptopskanten för att den inte ska fara iväg... så visst är det ett handikapp att ha blåslagna tummar. ;)

   Eva: Glöm inte att berätta vad du fick för reaktion! =)

   Radera
 2. Indeed. Silvertejp is the shit! :p

  SvaraRadera
 3. Silvertejp är verkligen praktisk och användbar. Det kan jag intyga som f.d. drifttekniker på ett värmeverk, som privatperson och som - inte minst - skådare av spelfilmer. Där används produkten synnerligen kreativt, bl.a. som hand- och fotfängsel - ersättning för primitiva rep - eller som enkla munkavlar utan extra tillbehör.

  Tejpen är såväl stark och tålig som lättriven. Inga verktyg behövs. Oj då, kanske borde jag börja flörta med reklamindustrin!? Men vem står inte i bakvattnet när Den Väldige - som en bekant till mig från Tobo ibland formulerar sig - redan varit först ut med rekommendationer och reservdelsleverans. Detta bevisas av den publicerade skämtteckningen, men eftersom den är skriven på anglosaxiska så kanske det är en "cartoon".

  Dock kan inte ens silvertejpen, med alla sina magiska funktioner, hjälpa mig att publicera under eget namn, utan att ha något av alla konton som föreslås, beklagar sig Erik Forsling.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det går så bra att du publicerar dina kommentarer så här :) Du "skriver ju under" s.a.s!
   Silvertejp (eller Jesustejp, som vi nu lärt oss att det också kallas)är verkligen användbart! Hoppas utvecklarna tog ett långt och bra patent ;)

   Radera
 4. Duct tejp är en livsräddare i många situationer. Man kan till och med tejpa fast en rostig kotfångare och klara bilprovningen;-)
  Att den också kallas för silvertejp visste jag, men att den också heter Juesustejp är ju riktigt roligt i sammanhanget.

  Det här hittade jag på en sajt:
  Jesus pappa var snickare. När Jesus var liten ville han också bli snickare. När han fyllde 12 år fick han en hammare och en låda spik av sin far. Jesus blev överlycklig och bestämde sig för att bygga en fågelholk.

  Tyvärr hade Jesus tummen mitt i handen och hela försöket slutade med ett brutet finger. I ren ilska hämtade jesus sin mammas tejp och tejpade ihop brädbitarna. Fågelholken var ful, men fungerade. Två veckor senare bodde där en lycklig sparvfamilj.

  Så du ser, Jesustejp kan föra med sig mycket gott. Speciellt när du får hela 25 meter tejp som är 4,8cm bred.

  SvaraRadera
 5. Bra tejp att ha till hands när det gäller mycket.
  Hade en gammal folkabuss en gång i tiden...utan just denna tejp hade den ramlat isär..det är jag övertygad om ;)

  Ha så gott..kram :)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...