fredag 24 maj 2013

Snurrigt och på riktigt!


Jag kom på att att jag för "ett tag sedan" bloggade om ett av mina favorituttryck (favorit för att det verkligen beskriver ett tillstånd så himla bra - inte för att det som beskrivs är något att sträva efter), och sökte på min egen blogg. Jag hittade det. HÄR! Och när är det skrivet? Jo, för ganska så exakt ett år sedan. Säger en del om hur mitt arbetsår följer en viss rytm ;)

Jag har ingen aning om hur ni fungerar (nu började jag ett stycke med JAG igen - så ska man inte göra - men... äsch!) men jag har ganska snabba associationer och  min hjärna vandrar snabbt från en tanke till en annan - precis som mitt slösurfande som kan börja HÄR (en fantastisk sajt med sköna berättelser - i bild och text - ur livet - tack Sonaten) och sluta HÄR (true story)! SÅ, igår funderade jag på sommarcitat, hittade ett annat skönt citat och sedan till det jag började med i det här inlägget. På vägen dit ,mellanlandade jag HÄR och applåderade - för första gången i mitt liv, inte så litet förvånad - påven!

Det här är bara ett inlägg utifrån En snurrig hjärna. Tänk hur många snurriga hjärnor vi är som försöker leva tillsammans! Helt fantastiskt att det inte är värre än det är ;)"Jag gillar nonsens, det väcker hjärncellerna" Ett favorituttryck: 
Peopled out!

Ett annat bra citat:
People empty me. I have to get away to refill.
Charles Bukowski
4 kommentarer:

 1. Min hjärna är för det mesta ganska snurrig och det trivs jag bra med :D Tänk vad tråkigt man skulle ha det om man hela tiden gick i samma spår, utan att vara nyfiken på vad som händer runt knuten.

  SvaraRadera
 2. Ikväll är min hjärna snurrig och trött, mer än vanlig. Inte enkelt och få ordning på den :)

  SvaraRadera
 3. Gillar ditt favo uttryck och citatet. Inte att undra på att ens sociala liv finns i cybervärlden;-)

  SvaraRadera
 4. hahaha... så funkar min hjärna också. börjar på ett ställe, irrar hit och dit, fastnar här och där och till slut kan jag jag ha glömt vart jag var på väg, men kul var det under tiden. håller med om uttrycket!!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...