söndag 2 juni 2013

Hemma igen


En tur till Östergötland - en helg av öschötska :) Mysigt att traska omkring och lyssna på omvärlden. Speciellt när vi gjorde det i Söderköping! Då kan man nämligen smaska i sig glass på "Smultronstället" samtidigt. Det gör inte ont! Men mest var vi i Linköping. Hos familj och vänner. Skönt! Det känns som om de bor för långt bort ibland, faktiskt! Vafalls? Skulle det vara JAG som bor för långt bort? ... så KAN det ju vara ...

Hotellboende innebär frukostbuffé och färska tidningar - en fantastisk lyx!


Och som om inte helgen varit lyxig nog så fick vi bilen tvättad på vägen hem!
Tack - det behövdes!Att inte ha bärbar dator innebär att, om man ska återgälda bloggbesök så ska man göra det via en 7-tums platta och DET blir aldrig min grej! Så har jag inte varit hos er än så kommer jag ifatt så snart jag kan. 
15 kommentarer:

 1. Den glassen skulle jag inte tacka nej till, ja visst är det härligt att ligga på hotell och bli uppassad;-)

  SvaraRadera
 2. Du har ju också varit ute och rest och njutit av det! Hotellfrukost, vilken lyx det är om man jämför med vardagens ostmacka och en kopp kaffe. Sedan när man kommer hem är det jätteskönt att sova i sin egen säng!

  SvaraRadera
 3. Ja..en sån där platta? Kan det verkligen vara nåt?
  Tydligen inte ;)

  Fint att komma iväg ibland..det behöver man ibland....men nu får du ha en trevlig kväll :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, den är verklige nå't ;) jag gillar att kolla (och svara på) mejl, checka av sociala medier och alla mina appar som förenklar vardagen; kalender, kom-ihåg (viktigast av allt), anteckningar ... Men surfa runt bland bloggar o kommentera, DET är för plottrigt!
   Önskar dig en skön start på en sprillans ny vecka! :)

   Radera
  2. Har funderat på att köpa en till frugan då hon ofta reser till sin dotter uppe i Söderköping...fast hon spelar mest på sin dator här hemma...så då kan det kanske fungera.

   Ny vecka ja..urk..har åkt på nån magsjuka här..så det blir sjuksängen ett par dagar istället för jobb. Men det ska nog gå bra det med.

   Ha en skön inledning på veckan...det ska nog inte jag ;)

   Radera
  3. Låter som en bra "Frugan-tanke" :)
   Krya på dig! Magsjuka är VÄLDIGT onödigt att ha :/

   Radera
 4. Fin helg förstår jag - somriga bilder till :)

  http://blogfia.wordpress.com/2013/06/02/something-new-and-something-old/

  SvaraRadera
 5. Skön helg! Östgötskan är jag bra på, men inte i skrivna ord. Ha dé gott!

  SvaraRadera
 6. Härligt med ett avbrott i vardagen. Jag älskar min bärbara och min "ljudboks-platta" men kan inte använda dem annat än hemma. För det är bara där jag är uppkopplad mot internet.

  SvaraRadera
 7. Jag har min Galaxy för att kika in på bloggarna, med den kan jag använda Å.... Glassen ser god ut, fast som jag undviker nötter och den Glassen verkar ha nötter så... Nu har regnet slutat i Paris med Roland-garros...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inga nötter :) Yoghurtöverdragna äppelbitar! *mums*
   Jo, jag har en surfvänlig mobil också ... men den är verkligen FÖR liten för kalenderplanering! ... eller är det jag kanske ;) åldern tar ut sin rätt till större bokstäver? ;) hmm ....

   Radera
 8. En härlig tripp! Och så dessa underbara hotellfrukostar...

  SvaraRadera
 9. En helt naturlig biltvätt, så praktiskt :)
  Du ser ut att ha haft det bra i helgen!

  SvaraRadera
 10. Så du har haft en liten minisemester. Att bo på hotell känns ibland som en liten extra krydda i vardagen. Frukostbuffén brukar vara helt underbar och man kan sitta länge och fylla på som det behagar. Kan inte resa utan min bärbara. 7-tums platta har inte blivit min grej heller. Ännu.. ;-) Ha en skön vecka Eva !

  SvaraRadera
 11. Mums glass :) Härligt vardagsavbrott och lite lyx! Det behövs.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...