söndag 16 juni 2013

När livet, och åskan har makten!


Det var prefekt "fixarväder" igår. Sambon fixade ute och jag inne. Det ska målas fönster här under sommaren. Bland annat. Ja, nej, vi ska inte måla fönstren ;) utan träet runt omkring. Försök inte! 

Men mer ska göras och först måste man göra plats. Och när man flyttar på en grej så startar det en hel kedja av flyttande! Livsfarligt att börja - det tar lång tid innan man anar ett slut. Men nåja, vi fick lite slängt också.


Det här höll vi på med till fram emot kl.6. Då gick solen i moln - och då var det läge att klippa mossmattan, räfsa och jobba sig fram till "moroten": den kalla ölen på verandan.


Ölen hann vi med, men sen - när vi, duschade och klara och med en macka i magen - gjort oss förtjänta av en slöstund framför datorn och alla bloggar - kom åskvädret. Ur med alla sladdar! Det kan bli dyrt annars! 

Fram med boken. Vi hade det riktigt mysigt. Iofs. Men jag brukar ju ta mig en bloggenad på kvällen, och just denna kväll hade jag ju särdeles många fina kommentarer jag ville återkomma om och till. Så det får bli idag det!

Har jag berättat att jag har väldigt fina bloggolegor? :)

Och någon triss ...ja, om vädret vill ska det inte göras så mycket "nyttigt" idag- så en triss kanske det kan bli. så småningom !

Först frukost. NU!


När livet, och åskan har makten - då blir det inget surfande alla gånger ;)





4 kommentarer:

 1. Har nog inte sen slutet av 90-talet dragit ur en kontakt för att åskan går..har haft tur antar jag...eller?
  Bor ju i hyreshus sen 2004 så det kan kanske vara förklaringen till att inget här går sönder pga åskan.

  Förr bodde vi i radhus och då vågade vi ju inte annat än att dra ur alla sladdar av nån underlig anledning.

  När jag var liten bestod mina sysslor bla av att måla fönster i föräldrahemmet..ja..runt fönstren då liksom er där..fast ibland målade jag "fönster" också..haha. :)

  Ha de bra nu :)

  SvaraRadera
 2. Vad du/ni har legat i under helgen! Åska gillar jag, alltså om jag befinner mig inomhus och kan titta på blixtrana och regnet smattrar ned. Det ÄR mysigt.
  Här har vi för en gångs skull haft en solig helg, bara lite regn under natten.

  SvaraRadera
 3. Samma här. I och ur med sladdarna till dator och internet. Det har gått illa vid två tidigare tillfällen och det är inte kul. :( Men det finns ju annat att göra, som du säger. :)

  SvaraRadera
 4. Så rätt du har, när man flyttar på en grej...ah det blir många flyt sen :)
  Åskan förstörde min dator för några år sen. Men idag har jag säkrare sladdar, hoppas det iaf.
  Lycka till med sommarmålning!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...