torsdag 31 oktober 2013

Sometimes ...
I Like ...

... an abstract pic and  a good quote. 
Corny as it might be to some.


19 kommentarer:

 1. Så kan det faktiskt vara.....

  SvaraRadera
 2. Fin bild och bra skrivet!
  Anna

  SvaraRadera
 3. Blev lite fel på länken här ovanför.

  SvaraRadera
 4. Ligger en del sanning i det.
  /kiki

  SvaraRadera
 5. Det är nog så sant som det är sagt;-)
  Ha en bra kväll

  SvaraRadera
 6. Visst är det sant men det är inte alltid det komms ihåg
  Ha en fin dag
  kram Meta

  SvaraRadera
 7. Jaha du, så sant så sant...!!!!
  Har hänt ett antal gånger att jag varit väldigt personlig i mina inlägg här på bloggen. Även om det känns som jag känner väldigt många därute är de flesta dessvärre främlingar. Främlingar varav vissa jag väldigt gärna skulle vilja känna lite mer. Bloggvärlden är väldigt speciell och ibland kan jag inte låta bli att undra varför många är så anonyma. Självklart något jag accepterar. Ha en skön torsdagskväll Eva !

  SvaraRadera
 8. Jag säger som Anita, många gånger är jag ärligare och öppnare på bloggen, där jag egentligen inte känner någon av er som läser. Så visst stämmer det!

  SvaraRadera
 9. Väldigt fin bild och ett klokt "råd". De flesta instämmer ser jag. Personligen är jag inte så säker. Men Anitas kommentar har fastnat på min lilla näthinna...
  Men inte ens på bloggen berättar jag "riktigt" personliga saker - så nej, jag har nog lite svårt att "anförtro" mig främlingar eller ens bloggkompisar.

  SvaraRadera
 10. Bilden är "min" och texten är nog ganska sann även om jag kanske inte skriver så personligt på bloggen, bara lite och jag är nog en ganska öppen person mot de jag känner IRL, har inga problem med att berätta personligt även om jag inte tömmer mig helt och glömmer farstun - tror jag åtminstone.

  SvaraRadera
 11. Japp, så sant... därför är det bra att gå till psykologer, terapeuter och liknande istället för anhöriga. Bra att få en utomståendes syn på det hela.

  SvaraRadera
 12. Eva, tack för din kommentar och var tvungen att svara dig när du skrev det där med ljus. Det var meningen att jag skulle fylla med ljus underifrån men hittade ingen tillräckligt stor plan skål som jag kunde lyfta och få ljuset samt mer under - men det kommer kanske.

  SvaraRadera
 13. Riktigt läcker bild med bra ord på :)

  SvaraRadera
 14. ...accepterar och respekterar skulle det ju stå. Tänk att jag inte kunde få riktig ro för att jag inte skrev som jag tänkte.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Din kommentar med rättelse (tillägg mera) får mig att le igenkännande. Underligt hur man kan fastna så i en detalj – men åh så jag känner i gen mig!
   Funderar, efter din kommentar, på hur mycket jag berättar om mig själv i mina inlägg och tänker att alla inlägg berättar något om mig, men inte rakt på sak kanske … bra eller dåligt – det är nog olika för alla bloggare. Jag gillar mixen i bloggvärlden!
   Önskar dig en fin dag!

   Radera
 15. Fin bild och kloka ord! Tillsammans en fin helhet! Och ja, det är lättare att berätta personliga saker till en främling! Det bara är så!

  Ha en skön fredag!

  SvaraRadera
 16. Så är det nog. Det är inte alltid lätt att dela med de står nära.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...