fredag 25 oktober 2013

You will never be lovelier than you are now ...


“The gods envy us. They envy us because we’re mortal, because any moment may be our last. Everything is more beautiful because we’re doomed. You will never be lovelier than you are now. We will never be here again” TroyFredagstema

14 kommentarer:

 1. Vacker bild men texten gjorde att jag fick ont i magen! Usch....
  Så du ska till Linköping? Vad roligt! Av någon speciell anledning som är rolig? Jag berättar gärna var graffittin är men den är utanför Linköping i skogen typ! :)

  SvaraRadera
 2. Något att tänka på... Fin fredag!

  SvaraRadera
 3. Vackert. Både bild & ord :) Glad fredag på dig!

  SvaraRadera
 4. Den där stolryggen (?) är annorlunda och mysig. Ditt citat är jag splittrad till måste jag säga. Å jag tycker nog att jag var lovelier förr på mågot sätt.

  SvaraRadera
 5. Tänkvärt, fint hjärta;-)
  Ha en skön helg

  SvaraRadera
 6. Ja - så kan man ju tänka....
  Härlig detaljbild!

  SvaraRadera
 7. Vilket ljus eller är det något mönster som strålar så, spelar ingen roll jag verkligen gillar det som sker i din bild. Om det är en stolsrygg så vill jag gärna se hela stolen. =)

  SvaraRadera
 8. Ah, det låter jättetrevligt! Kanske ska gå dit jag med i år då! Har aldrig varit där så vem vet...det kan vara en upplevelse! :)

  SvaraRadera
 9. Vackra ord och fin bild som vanligt hos dig, tänkvärt som ger en stund för reflektion. Kul att du gillade Theréses pyssligheter :0) Ha det gott!

  SvaraRadera
 10. Riktigt vackert när man tänker på det...idag är idag..om morgondagen vet vi egentligen ingenting...

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...