torsdag 26 december 2013

Jag gillar ...


... ledigheten. Att ha tid att göra precis vad jag vill - men det retar mig lite att jag är nöjd med att sitta hemma med en god bok, datorn och foton att leka med. Inte ens vid den imponerande åldern av  *mummelmummel* har jag lärt mig att acceptera att jag inte ÄR den äventyrsglada person jag någonstans, romantiskt, önskar att jag vore. Nåväl! Jag ska väl mogna jag med en dag!

På tal om att leka med foton ...

11 kommentarer:

 1. Hahaha, det är ju ljuvligt att ha tiden till böcker, dator, bilder... Jag bara njuter! Jag behöver inte mer äventyr. Och tycker det är lite trist med de avbrott som jobbet gör i all ledighet...

  SvaraRadera
 2. Härligt att inte ha mognat det ger livet guldkant;-)
  Snygg bild

  SvaraRadera
 3. Det blev ett fint resultat av din lek! Visst är det skönt att bara låta dagen gå i sin egen takt!

  SvaraRadera
 4. Att aldrig mogna är att leva vidare, för att mogna med åren är stereotyp...
  Du lever helt rätt och ditt foto är bara så underbar att du skulle behöva tjäna pengar på det...

  Tjingelingen från Rantamor.

  SvaraRadera
 5. Jag gillar din bild! Att kunna ta dagen som den kommer tycker jag är helt underbart!

  SvaraRadera
 6. Din bild är helt underbar! Och jag är som du...gillar det som du är...inte det som du önskar du vore! Och jag har faktiskt alltid varit medveten och glad över det! Dock har andra försökt få mig att ändra mig men nä, det har inte gått så bra just för att det inte är sant! Men jag är mera social än jag får tillfälle i mitt liv att vara och det borde jag jobba på mer! Även ifall jag vill att det sociala ska anpassas till min lugna lunk och inte stort och mycket och överväldigande som det lätt kan bli för en liten människa i en stor värld! Därmed inte sagt att jag är blyg eller så! Jag älskar att stå i centrum, både som fotograf och sångerska...men privat är jag mera en betraktande människa! Hoppas det ändå framkom att jag gillar dig som du är och hoppas du kommer till insikt snart och så klart låter oss även i fortsättningen njuta av dina underbara bilder!

  Ha en skön fortsatt jul!

  SvaraRadera
 7. Gillar bilden och tycker om att "leka" med foto! Åh ledighet känns så gott!

  SvaraRadera
 8. Hahaha... jag känner igen mig i det där, lustigt när man tänker efter :)
  Du har lekt fram en jättefin bild!

  SvaraRadera
 9. Ta det som tex. att du sluter ihop 2013 ;) Just foton tar ju stor tid :) Och ledighet = Vila och ladda batterierna! Ta bara som att gå tillbaks på din sida hur mycket vackert du fått in! ... jag siktar på att bli författare när jag blir stor ;) Det är något visst med kyrkor!

  SvaraRadera
 10. Vad är det för fel på "att sitta hemma med en god bok, datorn och foton att leka med"? Allt har sin tid. Snyggt blev det dessutom.

  SvaraRadera
 11. Leka det måste man hur gammal man än är, vacker bild du gjort
  Kram Meta

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...