söndag 27 april 2014

Swischhhhhhhhh - så var helgen förbiFredagen och lördagen spenderades tillsammans med mina trevliga kollegor och våra alldeles fantastiska konfirmander som, som avslutning, konfirmerades igår. 
Solen sken kapp med alla stolta familjer, släktingar och vänner som satt i kyrkbänkarna och tyckte att deras ungdomar var de finaste de sett :) - precis som det ska vara!

Idag? Idag blev det lite vardagssysslor på en söndag.  Handlade, bland annat. Ingen dålig dag att göra det på egentligen - inga köer en solig söndag precis :) Och, tack vare det. hann vi njuta av sol och ledighet också!

Bilden? Jo, jag tänkte att flitig som en myra var jag ju i dagarna två och, som den här myran, njöt jag av en paus i  solen idag :) Välförtjänt!18 kommentarer:

 1. Ja, visst försvinner tiden i ett enda huj. Vi har haft fint och varmt väder, lämpligt för både trädgårdsfröjder och promenad.

  SvaraRadera
 2. Låter som en trevlig helg, båda slappa och vara tillsammans med ungdomar kan ju ge energi. Bilden var bra den också!

  SvaraRadera
 3. Vacker bild, myran och det färgade träet ger liv åt det gråa träet och lyfter hela bilden. Låter som en fullspäckad och trevlig helg :-)

  SvaraRadera
 4. Drömbild! Att handla på en solig söndag är bingo, liksom att besöka Ikea, inga köer alls:-)

  SvaraRadera
 5. Hihi vilken härlig bild på den lilla moonande myran;-) Riktigt snyggt

  SvaraRadera
 6. Vilken liten flitig krabat du har fångat på bilden! Skönt att få ta det lite lugnare efter några fullspäckade dagar! Arbete varvat med vila är en bra kombination!
  Ha en skön kväll!

  SvaraRadera
 7. Underbar bild och du har fått jobba, men det gav ju ett fint och bra resultat. Skönt att lapa sol när den verkligen visar sig med värmen. Ha en fin vecka och tack för din fina kommentar.

  SvaraRadera
 8. Wow vilken läcker bild! Låter som en ganska skön helg trots flitet :) Ja så härligt det är att vara ute o njuta av solen!

  SvaraRadera
 9. Hej Eva, har inte kikat hos dig på ett tag, hoppas det blir oftare :)
  Vilken fin bild! Du är bra på att fota och på färgerna! Ha det gott.

  SvaraRadera
 10. Skönt att höra att din likhet med myran var att njuta av sommarvärmen, inte att ni båda står och kör huvudet in i väggen...

  SvaraRadera
 11. Visst går helgerna för fort. Men du fick in en fin bild.

  SvaraRadera
 12. Jo helgen bara rusade iväg . i dag är det söndag och om 3 dagar är det söndag igen .
  inte så konstigt att man inte hänger med .

  SvaraRadera
 13. Helgerna försvinner verkligen fort. Särskilt om man
  är så aktiv som du.... Härlig bild!

  SvaraRadera
 14. Visst har helgen varit fantastisk, även om den gått fort förbi. Din bild är så jättefin och symboliserar ju din helg på ett bra sätt :)
  Ha en fin-fin vecka!

  SvaraRadera
 15. Vilket fyndigt kort till din flitiga helg.
  /Kiki

  SvaraRadera
 16. Kanonbra bild som passar perfekt till din aktiva helg! Helt rätt med en stunds vila i solen efter allt arbete.=)

  SvaraRadera
 17. Så perfekt passande bild till dina rader. Inte bara passande, bilden är suverän !! Här går det inte att handla på söndagar då det mesta är stängt vilket faktiskt känns ganska skönt. Är ju inte sådär stormförstjust i att handla. Även här har solen varit framme och mycket har jag gjort fast jag kanske inte riktigt tänkte på det ;-) Önskar dig en skön fortsatt vecka !!

  SvaraRadera
 18. Varm och solig bild! :)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...