söndag 25 maj 2014

Fototriss - ätbart



Godis är gott!



Slow food?



Sånt man får ont i magen av













28 kommentarer:

  1. Det ser inte så gott ut men snyggt fotat. Ha de gott

    SvaraRadera
  2. Gott eller inte, det är en smaksak! Men väldigt fina bilder!
    Trevlig söndag!

    SvaraRadera
  3. Fine bilder! Eg trur eg ville føretrekt å ete det på første bildet...

    SvaraRadera
  4. Kul tolkning, speciellt slowfood.

    SvaraRadera
  5. Det var en fin tolkning där den självklara favoriten blir den första dels för att det ÄR ätbart och dels för färgen! Vilken vacker färg fiskarna har! :)

    Ha en skön söndag!

    SvaraRadera
  6. Åt du upp rubb som stubb..så kanske man får ont i magen :)))
    kram
    Fia

    SvaraRadera
  7. Tjusiga fiskar och mycket vackra bilder.

    SvaraRadera
  8. Läckra fiskar, men tycker också om de andra. En finurlig kombination och den sista är tänkvärd! Ha en skön söndag!

    SvaraRadera
  9. Det var finurligt tänkt som vanligt av dig och vackert fotograferat. Dock protesterar jag att den där snäckan vill jag inte äta. Det är vinbergssnäckan man äter när äter gratinerade sniglar, men det är inte bara att plocka den direkt från trädgården utan man ska ge den speciell mat en viss tid och det ena med det andra. Därför, de få gånger jag äter den, äter jag på restaurang. Det är inte så vanligt på menyerna idag som på 1970-talet.

    SvaraRadera
  10. Föredrar godis framför sniglar;-)men många människor
    och djur gillar ju dom.
    Ha en bra dag

    SvaraRadera
  11. Oj, vad jag gillar din bild av slow food. Fina bilder i en bra triss! :)

    SvaraRadera
  12. Här får man tänka till.. Men jag förstår inte orden på lapparna ;) För jag tror inte man ska äta vare sig lergodset eller gaffeln ;) Som vanligt fint fotograferat!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo, orden - jag tänkte att ibland slänger jag ur mig ett och annat utan att tänka mig för - och de brukar jag få äta upp!

      Radera
  13. Så vackra bilder i din triss!
    Ha en skön söndag!

    SvaraRadera
  14. Haha, fiffiga du. De blå fiskarna ser himla goda ut, men snigeln lämnar jag därhän :-)

    SvaraRadera
  15. Ettan är klart vackrast, men för snyggt fotat för att äta. Vinbergsniglar äter jag gärna på restaurang, men som Pysselfarmor säger finns de ju inte kvar på menyn längre. Å trean är ju - den förstår jag inte riktigt.
    Fantastiskt fina bilder som vanligt!

    SvaraRadera
  16. Härlig triss! Men jag tror slowfooden får vara för mig. Gick runt den lilla sjön häromdan och såg att alla sniglar var på väg över gångvägen åt samma håll..... Undrar varför....

    SvaraRadera
  17. Tack för att du gav en förklaring på lapparna...fattade inte alls! Fotot på snigeln är så fint fotad...helheten blev bra och det var snillrikt tänkt...även om jag inte vill äta något av dina ätbara!

    SvaraRadera
  18. Godis är inte dumt alls, äts för mycket av det här bara ;)

    SvaraRadera
  19. Inget jag vill ha på min talllrik men en fyndig och tänkvärd triss med fina bilder. Extra tänkvärd för jag fattar inte alls de där lapparna ;-)

    SvaraRadera
  20. Du är så himla duktig med kameran och på att tolka teman personligt, så bra trissat!

    SvaraRadera
  21. Godis är gott, sniglar likaså, även om de jag ätit mest smakat vitlök... Den sista bilden är kreativ och tankeväckande och inte alls lika smaskig...

    SvaraRadera
  22. Nog får man äta upp sina ord ibland. om man sagt något utan att tänka till först - eller om man avslöjat något om sig själv som någon sedan utnyttjar ...
    Snäckdjur äter jag gärna, tackolov finns många på menyerna i Frankrike.

    SvaraRadera
  23. oh de där godisarna är sjukt goda, vi slåss om dem hemma. Och underbar tolkning av temat.

    SvaraRadera