fredag 11 juli 2014

Framtidsutsikter?
Ordlös Lördag #111

12 kommentarer:

 1. Nei nei... ikke se så svart på det.
  Penger alene kan ikke gjøre deg lykkelig.
  Fint tolkninig :-)

  Ha en god helg

  SvaraRadera
 2. En tom börs är inte roligt även om man kan göra mycket som är gratis. Fin bild på temat!

  SvaraRadera
 3. Helt bortsett från bildens budskap så tycker jag att din redigering är helt enastående. Bilden är vacker, otroligt vacker, även om den stackars pensionären nog inte lär tycka det...

  SvaraRadera
 4. Så läckert fotat! Tog ett par sekunder innan jag såg vad det var... Ja våra pensionärer har det inte så bra alla gånger. Men efter dessa veckor i Sydamerika så ändrar man lite uppfattning. Här sitter så många gamla människor på gatorna och säljer saker från morgon till kväll. Och det är svinkallt ute. Och vissa är helt hemlösa och sitter och tigger. Har aldrig förr gett så mycket till tiggare, tycker så synd om dem. Nog om detta. Supersnygg bild och ha en skön helg!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Min "pensionärsbild" handlar mer om hur vi pratar om pensionärers levnadsstandard i Sverige. Jag har bott i ett land i medelhavet ... nå, inte mer om det, men låt mig säga att jag vet hur pensionärer har det när de inte har pengar. I Sverige är det fortfarande bra.Väldigt bra.

   Radera
 5. Vacker bild med lite vemodigt budskap. Fin tolkning av temat!

  SvaraRadera
 6. Svar: Tack! Uppskattar alltid dina kommentarer. Och bilden av pensionär... kanske Burkarna måste hålla ut ett tag till så att börsen blir liiite mer full! ;)

  SvaraRadera
 7. Håller med BP, snygg redigering! Och något litet öre har vi säkert kvar! :-)

  SvaraRadera
 8. Ja, fy, allt för många av oss kommer att ha det så som pensionärer...

  SvaraRadera
 9. Vilken helt underbar bild! Så rolig och talande. Snacka om kreativitet. Visst är det våra pensioner urholkade, blir förskräckt när jag hör hur vissa har det efter ha jobbat ett helt liv. Vissa fick ju bara gå 7 - 8 år i skolan. Sen blir jag riktigt skogstokig på politiker osv som verkligen ser till att sko sig. Igen, en sån underbar bild.

  SvaraRadera
 10. Med det nya - att satsa våra pensionspengar på börsen - får vi sämre pensioner - det bidde bara rök.
  O Schyman varnade för just detta..
  Gillar din lösning!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...