fredag 4 juli 2014

Men, åh!


Om man har kommentarfunktionen i samma fönster som inlägget blir det ett fasligt hoppande för den som vill kommentera på fler inlägg eller bara allmänt kolla runt på vad människor skrivit - men om man har det i en egen ruta, ja, då kan man inte svara på kommentarerna ... varför? *frustrerad på detaljerna* #ilandsproblem
Det får väl bli i samma fönster som inlägget då. Var hamnar vi om vi inte kan kommunicera? #detvärstasomkanhända


4 kommentarer:

 1. Ja, det är ju verkligen ett stort världsproblem som måste lösas. Tror jag föredrar separata kommentarfält. Det värsta som kan hända mig är när skribenten kommenterar mina kommentarer hos sig själv. Då blir dom liksom inte lästa, åtminstone inte av mig;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Samma här. Jag går aldrig tillbaka för att se om jag fått svar på en kommentar ;) Det blir för mycket att hålla reda på!
   Jag brukar svara här hos mig OCH kopiera till lämplig plats hos kommentatorn (kommentatören?) ... men jag tänker att ibland handlar det om att klargöra något och då är det ju trevligt om alla kan få samma förklaring.

   Radera
 2. Det gör inget..någonting av det egentligen.
  Gillar inläggen ändå.
  /Kiki

  SvaraRadera
 3. Jag föredrar helt klart separat ruta. Gissa om jag scrollat nu? Och inte har jag kommenterat på fler ställen för det hade blivit "jobbigt". Dessutom läser jag inte svar på kommentarer, hur ska man hinna gå tillbaka till någon för att se om de svarat? Om jag svara på någons kommentar i min blogg så gör jag det som ny kommentar, inte som svar - och jag kopierar svaret hos den som frågade.
  Men min grundprincip är
  svar i egen blogg = monolog,
  svar i annans blogg = dialog.
  Så tänker jag.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...