måndag 14 juli 2014

Tacksamhet ...Under den här bilden återkommer, (nästan) varje måndag, det som förgyllt den gångna veckan. Gör du något liknande? Nämn det gärna i en kommentar :)  Tillsammans gör vi vardagen ljusare!


2787 – 2797


Tid att baka bullar
The fault in our stars
chokladkaka från paradiset
sommarlunch ute med musik och gött sällskap
nostalgilunch
värmeljuskväll inomhus medan regnet myser till tillvaron ute
böcker och citat
andra människors klokheter att fundera över
riktigt mörka jordgubbar
Smultron
semesterdagar som rullar förbi som sköna dyningar – i lugn och ro


4 kommentarer:

 1. Även om listan är ovanligt kort den här gången känns det att du njuter för fullt av din semester. Du gillar ju t o m regnet...

  Svar: Är ju ganska enspårig vad gäller böcker, men en kollega tog med sig boken "Dålig karma" av David Safier till mig. Hon övertalade mig att läsa den och den var riktigt bra. Annars består min sommarlektyr som vanligt av deckare.
  Du vet jag har betat av Dickens, J K Rowling (inte bara Harry Potter utan även hennes andra böcker som jag - i motsats till alla andra - gillade skarpt), Jane Austen med mera.Har även läst Hundraåringen som jag asgarvade åt. Men just som sommarläsning gillar jag deckare bäst - som vinterlektyr också om jag tänker efter;-)

  SvaraRadera
 2. Alltid lika skönt att läsa din tacksamhetslista. Jag är nästan redo att börja med min gladmåndag igen, det känns lovande!

  SvaraRadera
 3. Smultron och semesterdagar... skönt!

  SvaraRadera
 4. Så mycket fint att vara tacksam över. De där små guldkornen som gör livet så stort och vackert. Du är klok och har ett stort hjärta kära vän.♥

  Ta hand om dig!

  Kram i massor

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...