söndag 12 oktober 2014

2x HelgbilderDet här kändes ju länge som det självklara valet till veckans helgbild ...

Men så tog jag mig en fototur i trädgården idag ...
... och, överraskningarnas tid är inte förbi:


16 kommentarer:

 1. Visst är det trevligt med överraskningar! Och goda var de!

  SvaraRadera
 2. Härliga bilder, speciellt den första. Hösten överraskar verkligen.

  SvaraRadera
 3. Ett rött fint bär går ju inte att motstå på hösten! Vilken överraskning!

  SvaraRadera
 4. Bild ett ser ju ut som en målad tavla, riktigt läcker.
  Får ta en sväng i trädgården ser jag det kanske
  gömmer sej något mums där.
  Mycket av skräpet som springer här kommer från fjollträsk.
  Ha en skön kväll

  SvaraRadera
 5. Håller helt med Monica om bild nummer 1 - en tavla, utan tvekan.
  Å överraskningen i trädgården hade jag inte tackat nej till. Är det en jordgubbe eller ett smultron?
  Ett fantastiskt stilleben med härliga färger:-)

  SvaraRadera
 6. Trevligt att få se så fina helgbilder nu när helgen lider mot sitt slut! Ha en bra söndagskväll!

  SvaraRadera
 7. Mycket bra val att ta inte snåla med bilder denna helg. Skön kombination.
  /Kiki

  SvaraRadera
 8. Vilka läckert kontrasterande bilder! Den första är så dramatisk att den känns målad, som att verkligheten inte klarar av att se ut så!

  SvaraRadera
 9. Nej verkligen inte. Många är blommorna som fortfarande blommar så vackert. Bild ett är bedårande vacker.

  SvaraRadera
 10. Håller med, den första bilden ser ut som en tavla. Molnen är otroligt läckra.

  SvaraRadera
 11. Första bilden förmedlar så mycket lugn och ro, stämningsfullt! Läcker himmel också. Smultron i oktober - vad är det som händer ;)

  SvaraRadera
 12. Vilken förstabild! Vilket djup! Det är inte alltid så lätt att ta de där bilderna på himlen och molnens formationer tycker jag. Här har du verkligen lyckats :) Smultron?! Ja, jag säger då det!

  SvaraRadera
 13. Magisk himmel på första bilden! En helt fantastisk bild!

  Såg att du skrivit i min blogg att fototrissen inte bytt dag fast det är inte riktigt sant. Förut började fototrissen 00,00 på söndagsnatten och nu börjar den någon gång tidigt på lördagen! Så visst har den bytt dag! Det som förändrats är att nu får vi ingen förvarning om vad temat ska bli utan nu får man vänta tills utmaningen börjar. Att det bytt dag gör att det känns nästan lite meningslöst att vara med då jag inte kan vara med förrän dagen efter i princip! Och jag förstår att det låter konstigt för temat och utmaningen är ju öppen hela veckan men för mig är det en dag som gäller och det är den dagen då fotoutmaningen är! Jag har ingen möjlighet att sitta och redda bilder och fixa på lördagens dag så därför blri det svårt att få till att vara med! Det är likadant med Veckans fönster som jag gärna velat vara med på men det har också en konstig tid öppnas på (har för mig att det är typ vid fem på fredagseftermiddagen) och då har jag ingen möjlighet att lägga upp ett bidrag vilket gjort att jag varit med där kanske 1-2 ggr på ett år! Och det går inte heller tidsinställa bidragen för det går inte att tidsinställa länkningen till en annan blogg och då blir det lättare att hoppa över!
  Det låter som om det är vitkigt för mig att vara den första som lämnar bidrag men det är det inte alls, utan det viktigaste är att det blir så snart utmaningen öppnat och går det för många timmar hinner hajpen stilla sig allmänt och jag hinner glömma bort och börjar känna det som oviktigt!

  Men, det är nog inte mer än rättvist att det ändras till denna tid för det ändrar ju helt kommentarerna och vilka som får mest kommentarer och syns mest! Och det är ju bra för de som inte orkat vara vaken till midnatt! :) Och som många föreslagit finns det en annan fotoutmaning som verkar vara jätterolig! Men vi får se, jag kanske fortsätter hänga på lördagkvällar på detta nya trisslördagsutmaning! :) Jag hoppas det i alla fall då jag tycker att fototrissen är den bästa och mest utmanande fotoutmaning som finns med många deltagare. Får vi vad som händer i framtiden! :) Långt svar och mina tankar om något så enkelt som att fototrissen bytt dag! :))

  Ha en skön vecka!

  SvaraRadera
 14. Vilken överraskning! Vissa har inte förstått när det
  är dags att ge sig... :-)
  Härliga bilder från din helg - båda två!

  SvaraRadera
 15. Smultron hos dig också !! Nej, inte hos mig men såg att Staren också hade smultron i den här lite snurriga världen. Underbar himmelsbild !! Ja, även smultronbilden är otroligt fin.

  SvaraRadera
 16. Första bilden är som en marinmålning, häftigt.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...