torsdag 30 oktober 2014

Nu är det Lilla Smycket här!Torsdagstema #16912 kommentarer:

 1. Jag har inte så bra koll att jag känner igen detta men jag gillar din bild!=)

  SvaraRadera
 2. Törs man säga att dom flesta Nobelpristagare
  har jag varken läst eller hört talas om HIHI
  Hoppas boken är bra

  SvaraRadera
 3. Det verkar vara något du längtat efter så jag hoppas den är bra och att du njuter av den! :)

  SvaraRadera
 4. Jag har bara läst avsnitt av hans senaste bok och då undrade jag om man måste känna till Paris för att ha fullt utbyte. Oavsett, så är han en intressant författare, med egen stil. Spännande för dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror att det kommer som extra bonus om man känner till Paris. Jag gör det inte men tyckte mycket om den är boken.

   Radera
 5. Håller (tyvärr) helt med Monica. Å jag tror nog att vi knte är ensamma om att varken känna till eller ha läst böckerna.
  Ska bli spännande att läsa vad du tyckte om boken.

  SvaraRadera
 6. Har sett den där boken bytas mellan min mamma och min bror, de har koll på Nobelpristagarna. Själv är jag nere i en down-period när det gäller läsning, borde skärpa till mig.

  SvaraRadera
 7. Avis att du läser så mycket :) Själv har blivit mycket dålig på det :(

  SvaraRadera
 8. Finlitteratur! Jag har nog bara läst en nobelpristagare i mitt liv och det är Selma Lagerlöf... Hmm, måste verkligen kolla upp vilka som vunnit...

  SvaraRadera
 9. Senaste nobelpristagare jag läste var Mo Yan. Stor, tjock bok men oerhört intressant och välskriven (=välöversatt). Jag var med in en bokcirkel i bokhandeln och den var kvar när vi skulle välja bok i slutet. Hade nog inte läst den annars :-).
  Kram

  SvaraRadera
 10. Står på min beställningslista. Ska bli spännande. Har läst en del åsikter om honom både på svenska och på tyska. Är lite kluven nu. Fast det var jag till min sista bok också "Svindlande höjder" av Bronté men oj vad den drog mig med in i berättelsen. Snyggt fotat!

  SvaraRadera
 11. Så spännande! Ska bli kul att höra vad du tycker. För du skriver väl några rader? :)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...