måndag 12 januari 2015

Jaha, så du gillar inte ...... min nolltolerans när det gäller kränkande kommentarer?"Du" är personen som jag sa ifrån till och som aldrig kommer läsa det här - 
för hit kommer bara empatiska och intelligenta människor! Men i alla fall.4 kommentarer:

 1. Bra där! Jag rensar bort sådana kommentarer om jag får dem. Nu har jag hittills sluppit i bloggen, men jag rensar friskt på facebook. Jag ska inte behöva må dåligt av andras åsikter i mitt eget virtuella vardagsrum, det är min inställning. Om de kommer med frågor, eller vill diskutera, helt OK, men de som enbart vill såra, håna heller trycka ner, deras kommentarer ryker. Och händer det fler gånger så tar jag bort dem som vänner. Nu har jag öppnat min blogg så att alla kan läsa vissa inlägg, så där kanske det blir så jag får blocka någon, men har sluppit hittills.

  SvaraRadera
  Svar
  1. I det här fallet gällde det irl - och kommentaren gällde inte mig, men jag hörde den och kommenterade. Jag tyckte nog att jag sa ifrån på ett bra sätt - men personen gick i försvar ... nåväl, jag kommer att göra om det. Känner mig mer och mer som "arga tanten". Får nog öva framför spegeln så jag inte framstår som arg ;)

   Radera
 2. Härligt att du vågade säga ifrån. Önskar jag hade det modet när tillfällen behöver det, men tyvärr inte.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...