tisdag 3 februari 2015

Well said - part 2


Beiibis finns på tumblrDeviantART och HÄR!


6 kommentarer:

 1. Vilka kloka o för att inte säga vilka helt underbara teckningar! År tecknaren någon du känner el. e det en du har upptäckt på nätet?

  Kul att jag har kunnat fånga din nyfikenhet med boken Himmelstrand, jag har knappt bestämt mig själv än vad jag tycker om boken eftersom den e så svårfångad så man inte vet vad man ska tycka. Men helt klart är den välskriven o det glömde jag ta upp i min rec. Nu är det bara att vänta på tvåan som visst är under produktion men trean skulle han visst vänta några år med att skriva för han har andra ideer han vill arb. med under tiden. Kan du hålla dig så länge el. ska du göra ett försök nu?

  Kramis i från Pockethexan som är nyfiken på att få höra vad du tycker om den!

  SvaraRadera
 2. Jag tror det första uttrycket är ganska förlegat i dagens Sverige som väl är. Det skulle nog bli föräldrastorm om någon lärare eller förskolepersonalen använde det. Och papporna har blivit mycket bättre på att ta ansvar för barnen även om det kunde vara bättre många gånger. Det sista foto är mycket tänkvärt - det glömmer vi ibland.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Här fastnar jag faktiskt på "gay"-affischen. Jag menar gay betyder ju glad ursprungligen alltså. Idag är ju gay synonymt med homosexuell eller hur!? I mina ögon säger affischen att det alltså är "an insult" att förknippa gay med homosexualitet. Å det gillar jag inte.

  Men som Pockethexan säger - teckningarna är superba!

  SvaraRadera
  Svar
  1. I det här fallet vet man ju vad affischen syftar på och då kanske man ska ta den för det budskap den vill förmedla och inte ändra fokus. Det vore ju som att bli arg, och lägga skulden på, "the whistleblower" ... mänskligt, men ...

   Radera
 4. Många tänkvärda ord och bilder både i detta och förra inlägget! Viktigt att vi vågar lyfta dessa ämnen och prata om dem.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...