lördag 28 mars 2015

Du tänker dig väl för när du handlar?

av Sara ElgeholmKlicka på loggorna och läs mer!

3 kommentarer:

 1. Den var inte ett dugg rolig kan jag säga. Å det var ju inte meningen heller. Tänkvärd är teckningen definitivt. Å japp, jag tänker mig för vad jag köper, men ofta är det faktiskt ändå priset som bestämmer.
  Har förresten upptäckt att ekologisk högrev är den bästa "råvaran" vi någonsin använt för att göra en gryta av. Testa om du inte redan gjort det.
  Vad gäller frukt så är just ekologiska bananer och äpplen lite knepigt tycker jag. Jag menar de borde väl hålla minst två dagar tycker man. Men det gör de inte. Så, ja, vad gör man...

  SvaraRadera
 2. Sent ska syndaren vakna men jag har börjat tänka till lite iallafall. Bananer köper jag numera endast ekologiskt och E som vill ha med sig äpplen till skolan så hon orkar en hel dag har upptäckt att de ekologiska är finare så nu på sistone har det blivit ekoäpplen också. Helst skulle jag köpa bara svenska äpplen men eftersom E ska äta så måste hon få vara med och tycka till om sorten.

  Jag har iallafall helt gått över till riktigt smör och jag försöker köpa svenskt vad gäller mjölkprodukter.

  SvaraRadera
 3. Bra att du sprider budskapet. Det viktigaste vi har är miljön. Det är äckligt hur mycket miljgifter som finns i maten. Det är bevisat att ekologiska grönsaker innehåller mer vitaminer och energi.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...