måndag 23 mars 2015

Utlottning av trilogin om pojken - och jag vill vara med!


Kulturkollo lottar ut tre signerade exemplar av den samlade trilogin om pojken av Jón Kalman Stefánsson.
Den första, Himmel och helvete, har stått på min önskelista ett tag nu - och ett tillfälle att få chansen att få alla tre (
signerade till och med) vill man ju inte kan missa!


Kommenterar man på Kulturkollos tävlingsinlägg får man sitt namn med  i lottningen en gång. Bloggar man sedan om den också får man två. Twittra man om den också ... ja, ni förstår!


Bra bok. Signerad. Gratis. Frestad?
4 kommentarer:

 1. Då hoppas jag verkligen att du vinner trilogin!

  SvaraRadera
 2. Instämmer med BP...lycka till. :)

  Köpte ju läsglasögon för ett tag sedan..nu kan jag läsa pappersböcker igen..och se recepten på ingredienspaketen..det var inte igår det ;)

  Ha en superb afton.

  SvaraRadera
 3. Förstår att du inte vill missa ett tillfälle som detta !! Googlade om trilogin och ser det som ett väldigt bra boktips vilket jag tackar för :-) Håller mina tummar för att du vinner !

  Svar: Tack för din fina kommentar. Lägger gärna in Google som inloggningsalternativ till kommentarsfältet som du efterfrågade. Är bara osäker på hur man gör. Vad jag gjort nu är att jag delat mina inlägg med Goggle+ men vet inte om det är där knuten ligger, om inte får jag testa vidare. Lyckas jag inte klura ut hur det fungerar får jag se det positiva i det hela. Det vill säga att du tagit dig tid och ansträngt dig lite extra då du kommenterar hos mig ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Helt rätt inställning :) För kommentera kommer jag fortsätta med :)

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...