lördag 29 augusti 2015

Hilma och Viola
Om  ni av någon anledning åker till Linköping (kan tänka mig väldigt många trevliga anledningar att åka dit - det är en väldigt trevlig stad) så tycker jag att ni ska fundera på att bo på Hilma Winblads Bed and Breakfast i Gamla Linköping. Där bodde jag natten mellan torsdag och fredag- i Viola. Trevligt med namn på rummen istället för nummer. Alla namnen hade en bakgrund, såklart, historisk, naturligtvis!
Inget överflöd på möbler eller attiraljer men allt man behöver och i god kvalitet! Gratis Wifi, frukost ingår och sängarna är sköna - vad mer kan man begära! Och frukosten? Ja, den intas på Dahlbergs café
Nej, jag får inte betalt för att göra reklam - men nöjda kunder ska bjuda på gratis PR, det tycker jag är trevligt! Sådan reklam gillar jag själv, den brukar vara ärligare och ger en chansen att hitta de riktiga guldkornen som inte dyker upp på vanlig reklamvis. 
Gamla Linköping finns på Instagram - och det gör jag med :) Vi finns HÄR och HÄR! Dahlbergs Café finns på Facebook, HÄR!


Önskar er en skön Lördag!


13 kommentarer:

 1. Romantisk inredning i gammal stil, då passar namn som Viola så himla bra. Visst är det väl bra att vara borta när man har det så där.
  Ha en fortsatt skön lördag.
  /Kiki

  SvaraRadera
 2. Tack så mycket för tipset! Sällan jag är söderöver, men kände att jag nog borde åka till Linköping... om inte annat för få bo på Hilma Winblads B&B. Det ser verkligen trivsamt ut. Kul också att alla rum har sin historik.

  SvaraRadera
 3. Tack för tipset! Detta kommer jag definitivt skriva upp och spara för en ev. roadtrip i de trakterna. :)

  Kram på dig

  SvaraRadera
 4. Så mysigt det ser ut! Bästa reklamen är den från nöjda kunder, hoppas den hat effekt!
  Önskar dig en trevlig helg!

  SvaraRadera
 5. Så otroligt mysigt det ser ut! Bilderna får mig att tänka på tv-serien Badhotellet som är så underbar. Efter att ha följt den serien vill jag till Nordjylland och bo på badhotell, och efter att ha sett dina bilder skulle Linköping kunna vara ett perfekt stopp på vägen ned :)

  SvaraRadera
 6. Har varit i Linköping nån gång för många år sedan...är väldigt fint där minns jag...tackar för tipset...man vet ju aldrig om man hamnar där igen :)

  Ser ju fint ut det stället....gott.

  Ha de bäst.

  SvaraRadera
 7. Vilket mysigt ställe! Bra att du också gör reklam för ställen som du verkligen gillar. Håller helt med dig att jag hellre följer ditt råd och din rekommendation än betad reklam faktiskt! Har gjort det några gånger med bland annat restauranger och har aldrig blivit besviken.

  SvaraRadera
 8. Det såg ju väldigt mysigt ut. Hoppas du får lika fint rum i Rom!

  SvaraRadera
 9. Vilket mysigt ställe :)
  Tack för tips för vem vet ;)
  Kramis

  SvaraRadera
 10. Vilket mysigt ställe, det är inredning som jag skulle kunna tänka mig om jag kunde inreda från scratch ;) Visst är det kul att det finns höstsyrener, hade heller ingen aning om detta. Kan tänka mig att skaffa flera :)

  SvaraRadera
 11. Vilket mysigt ställe! Tack för tipset.

  SvaraRadera
 12. Men tack för det tipset, det ser onekligen hur mysigt ut som helst!
  Hoppas att du har riktigt bra dagar i Rom, en mäktig stad med många intryck.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...