fredag 4 december 2015

Med Helga & Hilma på äventyr


I morse började det storma på västkusten, och för att göra det lättare för en pluggande son, med tenta i Gbg, samt alla andra på västkusten, tog sambon och jag med oss Helga och drog österut. Nästan bokstavligt, faktiskt. Vi hade stormen med oss hela vägen. Men, den stannade inte när vi stannade - så imorgon kan vi nog på julmarknad och mysa i lite bättre väder. Skönt! 


Imorgon blir det nya äventyr. Återkommer med rapport :)7 kommentarer:

 1. Inte visste jag att du hade en sådan makt över stormen Helga;-) Stor eloge till dig. Å vi nollåttor lär nog stå ut med blåsandet - hoppas jag;-)

  Härliga bilder och Hilma Winblads ser verkligen inte helt fel ut. Linköping - here we come med andra ord. Å vädret ska ju bli nästan sommaraktigt imorgon om man får tro SMHI. Enjoy!

  SvaraRadera
 2. Tack BP för förtydligandet av Helga och Hilma....är själv liksom väck och överröst av sömnad, projekt och julmarknader. Det viner och blåser men jag bara trampar på. Men du va gott med camembert.
  Mys på!
  /Kiki

  SvaraRadera
 3. Hej Tjej, med alla de vackra fotografierna!

  Vi känner inte varandra, men har kommunicerat förr. Det kändes som tusen år sedan, när jag studsade till för ditt namn, i en kommentarslista. Faan tänkte jag (trots att jag tror att du använder ett mera nyanserat språk). Världen är liten. Och det är temat på den bloggkommentar jag helt nyss skrev här. Trodde att jag skrev DÄR, men den försvann visst när jag letade upp dig - så nu blir det här ofokuserat. Jag är för trött för att skriva om det andra inlägget. Jag levererar här och nu, får återkomma till det andra. Kul att fått besöka dig igen.

  Fattar inte varför jag inte varit här mer frekvent. Du har alltid vackra bilder, ett positivt budskap i mörkret, och varma ord i kylan. Men det jag minns bäst är när du för länge, länge sedan skrev, som svar på en kommentar från mig, att du blivit så glad över mina ord att du läst dem högt för din partner. Jag tror att hen låg i en soffa. Men det är säkert ett felminne.

  Jovisst ja. Nu tittade jag närmare på din adress - och såg provtryckningar. Det var så det var, gubbminnet återvänder sakta, vårt första meningsutbyte, minsann! Yrkesskadad skrev jag att jag trodde att du var en ingenjör inom energisektorn - där provtryckningar av olika belastade system är standard. Ditt svar var, typ, dagens andra asgarv/gaplabb. Du ser, förutom att jag gjorde en rejäl groda, så fick jag inte ens vara först ut på flabbfronten. Looser i kubik!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för din långa, ytterst trevliga, kommentar!Nog minns jag att vi pratat i kommentarerna förr :) Trevligt att "höra" av dig igen!
   Hoppas livet lever väl med dig! Önskar dig en fin fortsatt adventstid!

   Radera
 4. Så trevligt att åka iväg och gå på julmarknad. Idag var vi tre generationer som åkte på julmarknad. Varm känsla det ger. Hoppas ni har haft bättre väder än oss. Kram

  SvaraRadera
 5. Ingenjör inom energisektorn. Fniss.

  Men hallå - oliver på osten? Vad är det för sätt? Fast jag tror att ni har det rätt bra där ni är!

  SvaraRadera
 6. Det ser ut som att ni redan myser, ser både gott och trevligt ut!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...