fredag 8 januari 2016

Star Wars


Innan jul såg vi, till att börja med, alla de gamla Star Wars - i den rätt tänkta ordningen, ni vet; de tre nyare först och de äldsta sist. Jag skrev lite om det HÄR!

Filmerna imponerade. Jag tyckte mer om de nyare än vad jag förväntat mig - och rädslan för att de äldsta skulle verka urgamla när jag såg dem i den här ordningen, ja, den föll på skam. De höll stilen. Det var ca 13 timmar med bra film - hela vägen!

Så nu var man ju sugen på 7:e .. eller? Trailern för film 7, The Force Awakens, imponerade ju inte speciellt:
Sedan gick vi, till slut, och såg den på bio och det visade sig att trailers inte, nödvändigtvis, visar det bästa ur en film - det var helt klart. 

Gillar ni de tidigare Star Wars-filmerna? Gå då och se den här med, om ni inte redan varit! Bara se den! :) Jag ser redan framemot att det ska komma två till (det måste det väl - Star Wars ... de kör ju bara i omgångar med 3?). Star Wars 8 får man i alla fall redan upp på IMDB som en film för 2017!

7 kommentarer:

 1. Kul att du gillade den!
  För min del blir det nog att vänta till den släpps på Blu-Ray och TV-soffan här hemma.

  SvaraRadera
 2. Jag tyckte också filmen var helt ok (trots att jag inte alls är fantast av rymdfilmer ;)
  och den söta lilla roboten ... vill ha en hemma hihi
  Hoppas att du får en alldeles underbar helg finaste
  Stor kram
  Sanna

  SvaraRadera
 3. Om jag nu säger att jag inte sett en enda av filmerna så tror du mig nog. Men maken har sett alla (såklart), så han lär nog kolla in den senaste också;-)

  SvaraRadera
 4. gillade den nya filmen också, de 30 år gamla håller än.

  SvaraRadera
 5. Roligt att du skriver om filmerna, jag och dottern såg igenom hela serien under två dagar tidigare i veckan. Ögonen var fyrkantiga men det var det värt, riktigt bra filmer är det. Tänkte precis som du också på hur välgjorda de gamla är, den första är ju ändå från 1977 men det känns inte alls så. Dottern var iväg och såg den nya i 3d igår, jag måste också se den :)

  SvaraRadera
 6. Wow vilken maraton, men säkert mysigt när man har tid. Gillade den senaste...
  /kiki

  SvaraRadera
 7. Japp, visst är de bra! Jag har mina favoriter och så är det en jag gillar mindre, men totalen är alldeles utmärkt! Och BB-8 - kan man bli annat än kär?

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...