onsdag 11 maj 2016

Har ni hört talas om ...


... policesweden.comDet hade inte jag heller. 

Under Om oss, på deras sida, står det så här:

Policesweden drivs av två poliser från västkusten. Vi har ett mycket nära samarbete med ambulancesweden.com samt firefighter.com

Vår vision är att uppnå större förståelse och gemenskap mellan blåljusyrkena (ambulans, räddningstjänst samt polis) men även att nå ut till allmänheten som vi arbetar för. En metod för att skapa större förståelsen mellan de olika yrkesgrupperna är att tillhandahålla "thin line"-produkter där vi kommer att erbjuda "thinblueline" produkter av olika slag.

Policesweden arbetar också med att hjälpa kollegor som förolyckats i tjänsten genom olika insamlingar och bidrag.

Förutom att stötta allt det de beskriver ovan genom att sprida deras sida och kanske köpa något nyttigt, eller så, från deras webb-shop så kan man nu köpa armband vars intäkt går till den dödade brandmannen Krilles familj. Ni vet - brandmannen som så tragiskt dog i en bilolycka under en räddning. Jag skrev om det HÄR och HÄR!

Eller så kan man, rakt av, bara skänka en slant - gå in på sidan och kolla.6 kommentarer:

 1. En bra idé! Eftersom jag inte bor i Sverige har jag inte hört talas om dem eller Krille (eller vad det detta som hände i Bohuslän för ett tag sedan??).
  Ha det bra!

  SvaraRadera
 2. Det ska jag kolla upp!

  SvaraRadera
 3. Har aldrig hört talas om någon av grupperna. Men vilket fint initiativ! Precis som Anni ska jag faktiskt kolla sidan.

  Bra reklam du gör här. Eloge:-)

  SvaraRadera
 4. Så fick jag mig en nyhet som känns vettig ...

  SvaraRadera
 5. Ett bra initativ och stöd till de som har utsatta yrken behövs, Olyckan med brandmannen är väldigt tragisk.
  /Kiki

  SvaraRadera
 6. Gillar! Gör det enkelt för den som vill stödja men inte vet hur t.ex. Räddningspersonal framför allt, ska inte behöva dödas när de hjälper andra men när det händer, kan efterhjälp behövas

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...