onsdag 17 augusti 2016

Instagram


När jag inte hinner blogga så är det nog så att jag i alla fall hunnit med ett Instagram-foto eller två. Sensommaren ska ju dokumenteras ... eller nå't :)

Har ni också Instagram men jag inte följer er så lägg till ert Insta-namn i kommentarerna så jag kan hitta er ... om ni vill ha en följare till :) 


Själv heter jag evatrillian - ingen är förvånad!7 kommentarer:

 1. Det vore kul att följa dig på Instagram. Jag heter wahlqvista
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Håller mig till bloggen <3

  SvaraRadera
 3. Ja, vi följer ju redan varandra där också! :) Och jag gör precis som dej. När tiden inte räcker till uppdaterar jag på instagram istället. Kram

  SvaraRadera
 4. Håller mig också till bloggen. Men jag kikade på några av dina bilder och fick ett tips direkt - lägg Kalles under äggskivorna, då glider dom inte av. Genialiskt! Åsså var bilden med de gröna flugorna som mumsar i sig plommonet otroligt bra.

  SvaraRadera
 5. Håller mig till min sporadiska blogg. Du är aktiv!

  SvaraRadera
 6. Instagram kan vara lite lättare och smidigare än bloggen. Men på denna resa har jag bloggat så mycket så jag liksom glömt bort instagram. Ja jag brukar glömma det hemma också...
  Helt rätt gissat! Min systers son gifter sig här i Calgary. Bröllopet är imorgon torsdag och det är ett grekiskt/ortodoxt bröllop. Tydligen ska alla stå med ryggen till brudparet så någon... Spännande att se hur det går till. Han gifter sig med en kanadensisk tjej som han träffade i Skottland, men hennes mamma är grekisk och starkt troende. Och eftersom det är mamman som bestämt det mesta kring bröllopet ville de ha en fest i Sverige där de kunde ha allt precis som de ville. Plus att vi är inte så många svenskar som åkt hit. Igår var det rehersal lunchc och på lördag barbeque-party hos brudens föräldrar. Full fart! Sen hemfärd och jobb igen. Nu är jag bara lite nervös inför talet jag ska hålla imorgon, på engelska dessutom. Men det får gå som det går. Min man har fått en kopia så han kan ta över om jag inte klarar av det.
  Ha det fint där hemma! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilken upplevelse - inte bara vandringarna, utan även bröllopet och allt omkring det!
   En gång i tiden gifte jag mig Grekisk-ortodoxt jag med :) Är väl fortfarande medlem i den kyrkan eftersom jag aldrig aktivt gått ur ;) Bröllopet var en stor affär med många turer - det var nog väldigt klokt av dem att ha en egen fest också.
   Njut nu av alla upplevelser och talet kommer bli bra - om folket måste vänta en stund på att talaren hämtar sig så kommer det att bli en än större succé :) grekisk-ortodoxa samhället är "over-the-top" på känslorna ;) (säger hon lite fördomsfullt men med viss erfarenhet)!
   Kram

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...