söndag 18 december 2016

... och så kör vi igen


Lördagen var vila. Total. Sov både förmiddag och eftermiddag OCH lyckades ändå sova hela natten. Rena rama tonårsfasonerna att sova så mycket på ett dygn ;)

Idag är det så fjärde advent - och kl. 11 ska jag vara med på en Krubbgudstjänst :) vi plockar fram stallet och alla julkrubbe-figurerna, jag och alla barn som (förhoppningsvis har föräldrar som vill att de är med och då kör dem - landet, ni vet) kommer.

Sedan får vi kaffe - och saft om man vill det. Och för de inbitna Pokémontränarna ä rlyckan gjord - kyrkan har ett Pokéstop :) Dricka kaffe på ett Pokéstop på landet - det är inte alla förunnat!

Och, så idag, börjar den tid då jag lägger ut samma gamla klipp (ni som varit med mig ett tag vet att de är några stycken) om "the reason for the season" :) Vi börjar med en internetversion (som redan känns lite out of date - de analoga berättarsätten är ju ändå bäst)!

Önskar er alla en fin fjärde advent och tackar för alla kommentarer på mitt senaste inlägg - ni är sköna människor och gör gott för en trött själ!

4 kommentarer:

 1. Hoppas ni får en riktig fin krubbgudstjänst och att det kommer många barn. I vår kyrka har vi juldrama för F-3 klass. Vi berättar om julevangeliet och de får vandra runt och träffa Herodes de tre vise männen, gå n i stallet där jesusbarnet föddes och träffa Josef och Maria. Detta har vi gjort i 6 år och det är så uppskattat av både barn och lärare. http://www.smp.se/tingsryd/resa-genom-tid-och-rum-i-sann-julanda/ Stor Kram i jultider!

  SvaraRadera
 2. Så gott att sova så mycket! Dagen i dag står dig bi det läser jag klart och tydligt!
  Bästa dagen efter trötta dagar!

  SvaraRadera
 3. Dina tonårsfasoner är helt normala när man är panschis. Så om du testar redan nu så kan du det där sedan;-)
  Videoklippet var riktigt, riktigt bra! Skrattade gott! Best ever! Det gäller att hänga med, helt klart:-)

  SvaraRadera
 4. Skönt att du kan koppla av ibland och samla krafter inför kommande utmaningar!
  Önskar dig en skön kväll!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...