onsdag 17 maj 2017

Varför bete sig så?


Vi skulle ju inte göra så här:


Så varför tror så  många att det är ok att göra det på nätet?

Ett av livets stora mysterium?

Du gör väl inte så? 
Bra! Trodde inte det heller!
4 kommentarer:

 1. Tror nog inte att jag beter mig på det sättet. Men gränsen är ibland lite svår att se t ex när någon har fotat en ful ... tatuering, bara för att säga något ... och sedan ojar man sig över det i kommentaren. Kan även slänga ur mig putslustiga kommentarer. Ingen vidare värst bra egenskap, kanske.

  Men vet du, vissa beter sig faktiskt så som på filmen på riktigt, ansikte mot ansikte. Jag hade en arbetskollega som mer än en gång fällde kommentarer precis som hon i kassakön och hon sa "man får väl säga vad man tycker". Jag håller inte alls med om det. Vad är vitsen? Mår den som kastar ur sig det där bättre? Mottagaren gör det ju knappast.

  Jag är inte ens säker på att man bör få tycka som man vill i alla lägen. Radikalt, va! Men är det OK att tycka att koncentrationsläger är bra? Rasism?

  Så. Nu har jag dock sagt vad jag tycker! Ajdå ...

  SvaraRadera
 2. Nej, så skulle jag inte bete mig. MEN tyvärr har jag en tendens att skoja till det ibland utan att mena nå't elakt med det. Å "humor doesn't travel" som alla vet;-)

  SvaraRadera
 3. Aldrig aldrig att jag skulle bete mig så ... varken i verkligheten eller på sociala medier! Man kan tänka tyst vad man tycker, men aldrig utsätta en medmänniska för något sådant!

  SvaraRadera
 4. Man får tänka och tycka vad man vill, men inte säga och göra vad man vill.

  Det är tyvärr inte alla som inser skillnaden, varken på nätet eller IRL.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...