tisdag 3 april 2018

Sarkastiska illustrationer


En del illustratörer är extra bra på att säga mycket med väldigt lite. Anton Gudim är bra på det sarkastiska. Här kommer ett smakprov - vill du se mer kan du göra det HÄR.


"Jag röker inte - Vi är inte otrogna mot varandra - jag är helt naturlig - jag äter inte snabbmat - jag oroar mig inte för småsaker. 
PRESTATIONERsom inte kräver någon ansträngning över huvud taget.Vad många anser vara viktigt - Vad som verkligen är viktigt

Ibland kommer tiden...
... då du borde sätta dig och fundera ...
... "Lever jag mitt liv rätt?"


😀

3 kommentarer:

 1. Det ligger en hel del i de teckningarna, men jag kan tänka mig att några behöver fundera för att fatta när de ser dem.
  Påminner mig om hur jag gör skillnad på att vara snäll och att vara omtänksam. Det första kräver ingen ansträngning (en passiv egenskap), det andra kräver faktiskt att man gör något (en aktiv egenskap).
  Och så påminns jag om när jag såg Let's Dance i fredags och irriterade mig stort på alla man spreads i publiken :-P

  SvaraRadera
 2. Lever jag mitt liv rätt är frågan jag tror att vi alla drabbas av någon gång och det vi vill sträva efter. Det svåra är att sätta sig ner och inse att livet pågår medans man grubblar på det.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Sarkasm har jag väldigt vår för, så nja... Dessutom retar jag mig på illustratörens "nikotinplåster" som sitter på kinden hos alla karaktärer.
  Bilden med alla "viktiga" prylar kan jag köpa helt och hållet faktiskt, men inte motsatsen. Ingenting är viktigt - nej, det gillar jag inte heller. Men ja sa ju från början att sarkasm inte är min "styrka";-)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...