torsdag 1 november 2018

Tack för tips om tips för Berlinresan!


Snart dags att ge mig av. Berlin nästa. Det enda jag inte packat med mig är maken ... stackar'n!

Nåväl. Lösa planer för dagarna i Berlin. Endast två saker är spikade i schemat; Bohemian Rhapsody på bio ikväll och en middag med sonen och några av hans vänner imorgon! 

Jag  är inte bra på att ge mig hemifrån - men jag är bra på att var iväg ... om det ens låter logiskt. Men ni som känner lika dant förstå säkert vad jag menar :) 


Film-trailer i all ära - här är originallåten:5 kommentarer:

 1. Jag förstår precis hur du menar med det där med att man inte är bra på att ge sig av hemifrån men väl på plats så är det bra. Jag tolkar det som att jag trivs att vara hemma och det är väl jättebra!

  Ha en härlig resa!

  SvaraRadera
 2. Queen - dregel, dregel! Helt i min smak. Bra planerat där! Å om ni bara har två saker inbokade så finns det ju hur mycket tid som helst (nästan alltså) för att insupa atmosfären i denna coola stad. Ha en underbar resa! Njut!

  SvaraRadera
 3. Vad härligt att komma till Berlin! Älskar denna stad.
  Åkte ofta dit som reseledare och har guidat mycket i Berlin genom åren.
  Mitt tips; strosa omkring och insup Berliner Luft, med allt historiskt som hänt, gråt och skratta, låt känslorna svalla och bara njut. Så mycket som hänt i denna stad!

  SvaraRadera
 4. Tycker det är hur logiskt som helst jag att inte vara bra på att ge sig av hemifrån men bra på att vara det!! Önskar dig fina dagar i Berlin :-)

  SvaraRadera
 5. Jag är rätt bra på båda delar, att ge mig av och vara borta.
  Men även på att vara hemma :-)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...