tisdag 24 september 2019

Spänning i livet


En del utövar extremsport.

Vi ska flyttar till Tre Trappor Utan Hiss.

Adrenalinkickarnas tid är när.












9 kommentarer:

  1. Oj! Jag har också bott tre trappor utan hiss och visst funkar det, jag var visserligen i 20-årsåldern ... Men läkare och alla som har med fysisk hälsa att göra brukar ju rekommendera att skippa hissen och ta trapporna i stället.

    Det finns ju fina vagnar också som klarar trappor om man måste släpa tungt, ryggen måste man ju akta. När ska ni flytta?

    Förresten, det var väl inte så länge sedan som ni flyttade ...? Eller har jag blandat ihop något/någon?

    SvaraRadera
  2. Hahaha! Då ser man, nu finns gamla paternoster-hissar även på gym alltså.

    SvaraRadera
  3. Ska ni flytta igen? Och utan hiss? Hade du frågat mig i april hade jag tyckt det var helt okej, men nu med både meniskproblem och kristallsjuka hade jag sagt aldrig i livet. Man kan bli så gammal att man ändrar sig.

    SvaraRadera
  4. Det tar på krafterna och speciellt om man har matkassar också. Och ett flyttlass, oj,oj.

    SvaraRadera
  5. Åh...minns ännu mina fem trappor utan hiss för nån månad sedan eller vad det var...nästa gång sjukskriver jag mig istället tills hissen är lagad ;)

    Ha det bäst nu :)

    SvaraRadera
  6. Ny flytt igen? Eller är det där ni bor som är utan hiss? Inga problem än så länge med trappor och det får man vara glad över.

    SvaraRadera
  7. Spänning i livet ja... hon med trappen på gymmet skulle kanske bo i höghus. Hunden ja, alla sätt är val bra förutom dom dåliga, min hund går liksom diagonalt upp på övervåningen men utför går det fort. Min spänning sedan i torsdags var att byta jobb. Ja man kanske inte gör det som 60 åring men jag gör det. Kör man huvudet i väggen måste man förändra sig helt enkelt. Jag går tillbaka till mitt gamla arbete. Och jag känner mig väldigt välkommen.

    SvaraRadera