fredag 15 juni 2012

En stilla undran


Helt plötsligt (?) finns det mängder av blommor att fota 


Skolavslutning i tisdags kväll - många lyckliga små knattar
Student idag - många lyckliga lite äldre knattar

trevligt

men jag undrar

Var tog tiden vägen?
2 kommentarer:

 1. Erik Forsling15 juni 2012 22:16

  Appropå ditt inlägg på Glömda ord tidigare idag:

  Till Eva. Jag fick också skratta, men åt min egen trångsynthet! Såg "provtryckningar", och som f.d. vattenkokare (nåja, drifttekniker var yrkestiteln) på Uppsala fjärrvärmeverk, tänkte jag att, här är det nog någon kvinnlig teknisk ingenjör, som sitter på jobbet och garvar åt gamla minnen; (en viktig komponent i arbetet med system som skall fungera under höga tryck är just provtryckningar, för att kontrollera hållfastheten - efter t.ex.reparationer, eller utifrån rutiner. Kan vara livsfarligt det där trasslet av rör, om det inte, så att säga, pallar trycket - mycket lustigt, suck). Var ju tvungen att titta in på sidan, för att bli bekräftad!

  Tunnelseendet sket på sig; så brutalt fel. Jag högg i sten. Men det gjorde mig bara glad. Det jag mötte var betydligt trevligare, från min horisont sett. Insåg att jag rimligtvis inte skulle lägga in den här utläggningen på Glömda ords dagssida. Så jag klippte bort den, och klistrade in den här istället. Din blogg har jag egentligen inte hunnit beskåda alltför grundligt, men jag får kanske återkomma!?

  Nu måste jag skynda ut för att klippa gräs, så att jag inte behöver avbryta p.g.a. totalt nattmörker. I morgon lär det dessutom bli regn, viskas det; men jag har slutat lyssna på prognoser ...

  Ha det bra, och ha en trevlig helg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ännu ett gott skratt!
   Roligt att du faktiskt berättar om hur du hittade hit :) Underbart!
   Hoppas gräsklippning blev av innan mörkrets inbrott och att du får trevlig helg!

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...