onsdag 25 juli 2012

Det knakade till ... ordentligt!


För ett och halvt år sedan flyttade vi runt lite i kåken och det minsta rummet blev kontor. Underbart! Hyllor på hela ena väggen, massor av grejer (böcker) ur vägen! :) Hyllor och konsoler från  I ... ja, ni vet, dit man åker för dylika saker. Konsoler för 5 kr styck! YES! 


... i plast? Och ingen av oss tänkte?

Nu hade vi ju sett att de börjat luta lite, våra hyllor. Men det man inte vill se, det ser man inte ... (man? Läs VI).Härom kvällen knakade det så till. Lite för ordentligt!


Idag har vi bytt konsoler! Två semesterförvirrade varelser som inte hade allt hemma, eller ork.. i värmen! Smart! Lika smart som att köpa plastkonsoler ;) Men, si, nu är det gjort!


Så, nu ska kvällen avnjutas med dusch och sedan fläder-saft och macka ute i trädgården ... ska "bara" först ;)


Idag var vi  nyttiga, imorgon får vi allt hitta på något roligare så att vi inte tror att semestern är slut! En tur till havet kanske?


3 kommentarer:

 1. vacker bild =) Skönt att göra något nyttigt ;)

  SvaraRadera
 2. Av rubriken trodde jag du ahde träffat en björn ute i skogen... Men man kan bli nog så rädd av ett oväntat brak i rummet bredvid förstås. Hoppas ni får en skön dag imorgon, klipporna vid havet verkar lockande!

  SvaraRadera
 3. 1. vill se bildbevis på de nya konsolerna.
  2. hoppas att ni har kanooonväder imorgon. Det hade vi idag - ja eller nästan kanoooon. Några tropiska regnskurar men åtminstone var det härligt varmt. Bara en så'n sak:-)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...