måndag 21 maj 2018

Tacksamhet ...


Under den här bilden återkommer, varje måndag, det som förgyllt den gångna veckan. 
Gör du något liknande?  :) Länka gärna via InLinks nedan så vi kan hitta varandra!  
Tillsammans gör vi vardagen ljusare!

Att på släntra runt på Nordens Ark med gott folk
Sommarväder
att kunna öppna korsdrag
isglass
rent vatten i kranen 
våga vägra
när det blev bra som det blev trotts att det inte blev som det skulle
Tacos med sköna ungdomar
ännu en fin konfirmation
fixa hemma i lugn och ro
kontorsjobb på klipporna vid havet
ork
alvedon
hämtmat
playfunktionen på många kanaler på tv
Spotify - hela skivbutiken hemma, liksomHär kan man andas!8 kommentarer:

 1. Veckans bonus: kontorsjobb på klipporna vid havet!
  Ha det bra!
  Kram Karin

  SvaraRadera
 2. Det där med rent vatten i kran kan jag verkligen hålla med om! I huset vi hade i Sverige hade vi egen brunn och den blev plötsligt förorenad, någon hade problem med sin slambrunn eller ville inte betala för hämtning eller något. Under fyra år höll vi på och tragglade med detta, hämta vatten på bensinstation, duscha på jobb och dagis ... Till slut fick vi borra ny brunn, 75000:- Häpp!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just ja, positivt tänkande! Den nya brunnen hade bättre vatten och dessutom mycket mer!

   Radera
 3. Att ha rent vatten i kranen är inte alla förunnat, Ibland så blir vattnet brunt när man skruvar på kranen. Kontorsjobb på klipporna låter mysigt. Spotify kan man ju inte leva utan. Bra lista.

  SvaraRadera
 4. Här finns det ett antal punkter jag fastnar på, men rent vatten i kranen är den absolut viktigaste. Våga vägra, absolut, hämtmat, jo tack samt det fantastiska sommarvädret:-)

  SvaraRadera
 5. Så somrig lista med kontor vid havet och vackert väder, korsdrag mm. Rent vatten är jag ofta tacksam över. Dricker nästan enbart vatten (förutom champagne) och det är så lätt att ta vattnet för givet, att det alltid finns där. Men de få dagarna vi inte har vatten i kranen är fruktansvärt jobbiga. Play-funktion har vi också på vissa program/kanaler, det är jättebra. Men förut hade vi inspelningsbar hårddisk och den var ännu bättre, funderar på att köpa en sån igen. Men vi får se tiden an. Nu på sommaren tittar man ju inte så mycket. Skönt när det kan bli bra även om det inte blev som det skulle!
  Ja det är nog både flytten och för mycket tid vid datorn som har orsakat värken i armarna. Börjar bli lite bättre, men som sagt, det tar väldigt lång tid... Njuter av lägenheten, barnbarn och mycket annat, vädret är härligt men för varmt för mig, får bara migrän...

  Ta hand om dig! Kram

  SvaraRadera
 6. Just det, du har konfirmationstider nu och fullt upp i det somriga vädret. Skönt att det finns platser där du hinner andas. Att ladda batterier på en så vacker plats är inte alla förunnat. Inte rent vatten heller, tänk så lyxigt vi har det och att vi sedan kissar i det ...
  Play är en guldgruva, oavsett om man kollar på tv eller dator. Det är bara den där tiden som inte riktigt finns. Och vädret, för inte vill man vara inne nu?
  Kram <3

  SvaraRadera
 7. Att få ha ork är så viktigt har jag fått uppleva.
  Jag är tacksam för att jag fick komma till en fantastisk plats i veckan.
  Önskar en fin helg!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...