fredag 5 september 2014

Hur man hanterar en politiker - eller; Inget nytt under solen!


Nu knackar ju kanske inte våra politiker dörr, men ...

5 kommentarer:

 1. Där satt den!!!
  Å jag kan tala om för dig att sossarna i västra Stockholm faktiskt knackar dörr. En kollega berättade att hon blev helt ställd när det ringde på dörren och en för henne helt okänd lokalpolitiker ville presentera sig som S-representat i området.
  Hon fick en konstig känslan av dammsugarförsäljare...

  SvaraRadera
 2. Nostalgitripp här, den serien minns jag mycket väl :) det där gick inte riktigt som han tänkt sig.. här hos mig har ingen politiker knackat på i alla fall, tack för det!

  SvaraRadera
 3. Jag är för första gången aktiv i valkampanj, men jag skulle ALDRIG föreslå att vi skulle gå runt och knacka dörr. Förstår inte de politiker som väljer att göra det, jag skulle själv inte alls uppskatta att de kom och störde mig hemma!

  SvaraRadera
 4. Än så länge har de inte knackat dörr här...bara Jehovas...fast de lade ner sitt knackande på dörrar och lade infon i brevlådan istället...det borde politiker också göra tycker jag.

  Ha en fin kväll

  SvaraRadera
 5. Haha, vad jag saknar den serien! Här hos mig springer inga politiker, men däremot försäljare av bredband, brandsläckare osv... är så innerligt trött på allt tjat, får mig faktiskt att vilja välja bort just dem.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...