söndag 14 december 2014

Denna dagen ett liv


By Virginia Wieringa

Vilka dagar det har varit! Vi har vältrat oss i allt vad Lucia innebär och ett gäng på 25 ungdomar, ett antal vuxna och barn har delat liv under stunder av sång och glädje. Nåja, vi har varit trötta också - stundvis. Men det är förunderligt vad kramar och leenden kan skänka i ork ock kraft!

Det har varit ett privilegium att få vara del av årets Lucia i vår kommun! Nu känns det både gott och snopet att det är över. Gott för att det varit intensivt och vi nu behöver tid att smälta våra upplevelser. Snopet för att det just nu känns som om dagarna gick väldigt fort. Redan över? ;)


Så är det nu bara några få dagar kvar - endast en adventssöndag kvar i almanackan innan jul ... hur gick det till?
För att julen inte bara ska försvinna förbi i en blinkning så gäller det nu att finna stunder att stanna upp och skänka den en tanke!


Hoppas ni haft en fin tredje advent och att kommande veckan innehåller mys, eftertanke och stunder av glädje :D 

Stress är inte bra ... men jag tror det var idag vi borde ha skrivit våra julkort ... vad är klockan? *funderar starkt på att låtsas som om jag aldrig kom på att vi glömt*5 kommentarer:

 1. Kul att du gillade Luciafirandet i din kommun.
  Å det där med julkort - ja, dom kan du ju skriva närsomhelst om du sätter "riktiga" frimärken på dom. Det har jag gjort i många år. Är ju lat som du vet = gillar inte hålla sådana deadlines.
  Dessutom kan du ju göra ett eget elektroniska kort. Det har jag faktiskt gjort idag. Blev positivt överraskad över resultatet. Är ju ingen PS-specialist direkt.

  PS. För 10 år sedan skrev jag ca. 42 handskrivna kort. I år var det talet nere i 10. De flesta till äldre och till utlandet. Resten får ett personligt kort per mail.

  SvaraRadera
 2. Ni verkar spridit mycke ljus. Hade jag varit tärna och typ 12-14 hade jag älskat det ni gör, en stor bamse kram till er som fixar och trixar och sprider stämning.
  Hur mcke julkort skickade man inte förr, och nu bara några få. Ska snickra ihop några ivarjefall.
  /Kiki

  SvaraRadera
 3. Jodå..det gäller att ta tillvara julens högtid...för rätt vad det är så har det varit nyår och så är det över för denna gång.
  Ska fokusera på julen även detta år...viktigt det där .

  Ha de bäst nu...julkram i förskott :)

  SvaraRadera
 4. Härligt att ni haft så kul även on ni varit trötta. Ja, julkort, en gång var de sååå viktiga, det är de även idag fast i annan form...

  SvaraRadera
 5. Så härligt det låter Jag saknar luciafirande, det har jag inte upplevt på många år nu. Sönernas dagis hade tomtefest istället och i skolorna har vi aldrig varit med. Och det där med lucia på teve, nja det är ju inte riktigt samma sak ...

  Varför går adventstiden alltid så fort?

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...