måndag 1 februari 2016

För er som gillar serier: Sense8


Om ni har Netflix och gillar Sci-Fi/fantasy OCH orkar ha lite tålamod med en serie, så se Sense8.
Jag började - två avsnitt - lade ner den ... men läste sedan så mycket bra om den att jag började se den igen - för att se om den verkligen kunde vara så bra. Denna gång hade jag med mig lite mer tålamod.
Den är rörig i början - man fattar inte allt, just då ... men det gör inget, det ger sig, jag lovar!

Sense8 visar människor med en koppling till varandra och den är ... skön. HBTQ+ finns med, mycket - på det bra viset - naturligt - man tänker inte på att det är där ... det är, liksom ... en icke-fråga. Liksom hudfärg är en ickefråga. Karaktärerna ÄR - och det som är en fråga är ont och gott samt svåra val; Livet - om än något skruvat!

Ok, Gilmore Girls må vara bra underhållning ... men i långa loppet blir man nog illamående av den. För mycket sött har gärna den effekten ;) Det här? Det är en RIKTIGT serie! :)

... och säsong 2 är på g.2 kommentarer:

 1. Errrrmmmmmhhhh? Maken vägrar att ta in Netflix trots att han gillat Sci-Fi. Jag ogillar Sci-Fi och skulle överväga Netflix om jag gillade att titta på film, vilket jag inte gör. Så 1-1 här;-)

  PS. Men Dexter älskade jag, men troligen inte du;-) DS.

  SvaraRadera
 2. Jag är lite på och av...ibland gillar jag kolla serier. Kan tänka mig, efter din presentation, att det här skulle kunna gå hem....
  ;-)
  Kiki

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...