måndag 27 augusti 2018

Tacksamhet ...


Under den här bilden återkommer, varje måndag, det som förgyllt den gångna veckan. 
Gör du något liknande?  :) Länka gärna via InLinks nedan så vi kan hitta varandra!  
Tillsammans gör vi vardagen ljusare!

Bra start på jobbet efter semestern
två ny kollegor som gör det hela extra trevligt
två dagar i Gbg med nya kollegorna
många bra föreläsningar på Göteborgs Stifts Kick-Off
väldigt trevligt hotell med trevlig personal
god indisk (+vegansk) mat
fika på SciFi-bokhandelns fik Sirius
ett bokköp (såklart)
Buss från dörr till dörr
ledig fredag (= långhelg)
köttgryta + böngryta = matlådor för veckan
SÅ god sås till min böngryta (vegansk, med cashew)
en ny handkräm som jag gillar skarpt
nackmassage - min man är expert, och jag är så nöjd och tacksam
mannagrynsgröt på havremjölk
regnbågar
5 kommentarer:

 1. Åh, så bra det låter med nya trevliga kollegor! Tänk så viktigt det är att man trivs på jobbet, en så stor del av livet för de flesta.
  Indisk mat, gryta och mannagrynsgröt låter inte heller dumt. Inte alls. Det var länge sedan jag unnade mig mannagrynsgröt (eller mammagröt som jag sa som liten. Havregrynsgröten var förstås pappagröt och den äter han än.).

  SvaraRadera
 2. Det där lät som en riktigt härlig start på veckan!

  SvaraRadera
 3. Vilken pangstart på "höstterminen". Hotellet gillade jag skarpt! Åsså verkar du ha blivit vegan också. Det är ju inne just nu, men det är ju mest unga tjejer som blir veganer. Så där är du ett undantag! Bra där:-)
  Mannagrynsgröt är gott. Har inte ätit den på år och dag. Havremjölk däremot ratar jag totalt efter ett besök på vår (före detta) favo fik på Söder i Stockholm. Där hade man bytt till veganmat och till cappuccino med havremjölk bland annat. Ingen vanlig mjölk fanns. Det var det äckligaste jag någonsin smakat. Förstår att man ska ha alternativ till personer som är laktosintoleranta, men att ta bort vanlig mjölk tyckte jag var att ta i.

  SvaraRadera
 4. Att se regnbåge en vacker regnbåge väcker känslor! Klart att man blir tacksam för det! Nackmassage låter skönt, behövs när man suttit länge vid datorn.
  Ha en fin jobbevecka!
  Kramar Karin

  SvaraRadera
 5. Låter som en väldigt bra start på jobbet. Vad skönt! Vi tillbringar så mycket tid på jobbet så det är viktigt att trivas. Kan tänka mig att den där handkrämen luktar gott. Själv säljer jag Forever Livings aloe vera så jag använder propolis på händerna, fötterna, ansiktet. Nackmassage låter underbart. Bra man du har! Min är inte jättebra på att massera men han får mycket övning så han blir bättre och bättre :) Just nu är det rygg och höft som spökar här. Har timern på var 30:e minut för att komma ihåg att göra övningar/byta position. Önskar dig en fin fortsättning på veckan!

  SvaraRadera