onsdag 6 juli 2011

Kommentarer/Comments


Ni kommenterar med dmänskliga rättigheterna i tankarna.

Det här är min blogg. Jag är inte skyldig att publicera några kommentarer. Yttrandefriheten låter dig säga vad du vill på din blogg, inte min.

You comment according to the Human Rights.
This is my blog. I don’t have an obligation to publish your comments. Freedom of speech gives you the right to express your opinions on your blog not mine.


6 kommentarer:

 1. Morrn.

  Gillar vad du skriver om din anledning för att blogga.
  Jag är lite självisk...jag flyttade från Stockholm 1993, min anledning för att blogga är och var att få behålla mitt "ordförråd", pluss att få "nytta" av min hobby att fotografera.

  Ha de bra.

  Hasse A Norge

  SvaraRadera
 2. så bra skriven "innehållsdeklaration" eller vad det nu kan kallas. och håller med dig om att man måste välja ett livssätt för att må bra eller bättre. har också erfarenhet av det. och genom ditt deltagande i fotoutmaningarna har jag blivit mer nyfiken på dig... och klickat vidare hit.
  ha det gott! så ses vi på fotoutmaningarna...
  aino

  SvaraRadera
 3. Det var intressanta ord. Det manar till eftertanke. Har suttit som jourhavande medmänniska, men var tvungen att göra ett uppehåll för att ta hand om mej själv. Idag får jag utlopp för mina känslor, genom text och foto. Jag kommer att försöka följa dej i ditt verk. Många av dina bilder är väldigt genomtänkta, det gillar jag. Ha det bra. LarsIngvar.

  SvaraRadera
 4. Gillar din syn på livet plus alla fina foton som du alltid tar.
  Har nyss läst ut "Tid att vara ensam" av Patricia Tudor-Sandahl och den boken var bara så bra. jag satt och nickade och hummade med plus jag fick nya goa bitar till min livsryggsäck. Tror att du skulle gilla den boken om du inte redan har läst den? / kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för din fina kommentar!
   Just den boken av Tudor-Sandahl har jag inte läst - men nu ligger den på Listan (den långa vill-läsa-listan som aldrig blir kortare)! Den låter bra.

   Radera
 5. Jag har läst om dig och varför du bloggar; Det känns bra att du börjat blogga och att jag fann hit på det viset även om åren gått sedan du började skriva och provtycka :-)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...