måndag 21 juli 2014

One down five to go
Jag skrev om att jag bokat biljetterna HÄR!

Men inte förrän igår, på plats upptäckte jag det här:


Vi hade biljetterna 1 och 2!
Hur coola är vi? Megacoola! ;)

Och roligt hade vi :) Igenkännandets glädje är underskattad och när de spånade ... ja, det kunde inte bli bättre. Den svenska publiken däremot ... jag menar, live a bit, you know? Man KAN sjunga med fast de andra är på en skärm... och det ÄR inte farligt att klappa händer av pur glädje eller skratta hysteriskt för att det är SÅ roligt ... Men, det är klart, någon kan  ju höra .. kanske ...

VI hade i alla fall kull. Vi två och närmsta grannen i raden! *tummenupp*
I sann Monty Python- anda avslutades det hela inte med "The End" utan med "Piss Off" ;) 
So we did!


12 kommentarer:

 1. Häftigt att få uppleva och kul att höra att de fortfarande håller måttet. Klart man ska visa sin uppskattning, det är ju därför man är där, för att bli underhållen :-)

  SvaraRadera
 2. Vi sjöng med och klappade i händerna och njöt av föreställningen, trots att vi satt i en bastu!

  SvaraRadera
 3. Jo, de är bra de där..så de har gjort ett återförenande...var väl på tiden ;)
  Men vi etniska svenskar är väl som vi är...vi viskar ju till och med på ICA så ingen ska höra oss ...har jag vant mig av med ;)

  Ha en skön eftermiddag.

  SvaraRadera
 4. Det är underbart att få skratta och ha riktigt roligt ibland! Bra att ni visade er uppskattning! Kul med biljetterna!
  Vi var på konsert i Dalhalla förra söndagen, Malena Ernman, Lill Lindfors och Nils Landgren och många fler gav en otroligt vacker och rolig konsert och vi fick en underbar kväll.

  SvaraRadera
 5. dom kanska inte tyckets det var kul. nu är ju jag inget fan av monty pton, men jag hade heller inte gått dit. så, jag undrar som du, varför inte skratta… eller åtminstone fnissa lite
  aino

  SvaraRadera
 6. Så typiskt svenskt, huvudsaken var ju att ni hade roligt;-)

  SvaraRadera
 7. Okej vem hade inte velat sett det på riktigt, men en skärm fungerar ju det med. Lite avis är jag i alla fall.

  SvaraRadera
 8. Maken dreglar kan jag bara säga. Han älskar Monty Python. Å han har då alltid sagt att humour doesn't travel. Han minns att han såg en film på bio där han och kompisen låg dubbelvikta medan den svenska publiken inte alls förstod det roliga i det hela...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Humour travels fine :) men många gånger går inte skämt att översätta och som med allt annat så är smaken som baken ;)

   Radera
 9. Vad otroligt roligt att få se dem live! Det skulle jag gärna gjort själv och förmodligen skrattat högt och ljudligt i biosalongen :-)

  SvaraRadera
 10. Härligt att ni hade roligt precis som man kan förvänta sig om man har tillfälle att få se dem live. Måste varit en fantastisk upplevelse och något värdefullt att lägga i minnesarkivet :-)

  Ja, det är väl typiskt att inte "våga" visa sina känslor oavsett om det nu är glädje, lycka, skratt eller sorg. Kan själv känna mig hämmad vid tillställningar där alla skrattar, klappar händer och har kul. Fattar inte varför jag själv är så överfull av komplex. Lusten att kunna släppa loss finns ju någonstans långt därinne men är ofta så svår att plocka fram. Har väldigt lätt för att känna mig löjlig vilket gör det hela än mera löjligt ;-) Nämen herregud vad löjligt det hela blev ;-) ;-)

  SvaraRadera
 11. Låter som en underbart kul kväll, som det ska vara, hejdlöst.
  /Kiki

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...