torsdag 25 juli 2013

Jagad av oväder


Vid lunchtid igår började åskvädret här och vi kopplade bort oss från internetvärlden - för en stund trodde vi. Det höll på. Och höll på. Och ... ja, det gick väl runt sig självt på något eget vis.
Framåt sen eftermiddag åkte vi till kusten och lyckades nå kanten på ovädret - titta på klipporna och fota lite - innan det kom i kapp oss. Inatt kulminerade det. Det mullrade utan avbrott. Nära. Så jag läste bok - för sova var en omöjlighet. Så idag är det segt - som ett-öres kola, för er som minns SÅÅÅ långt tillbaka 
;)Lyckade t.o.m. få "prickar" i bilden - beviset på regn, mina vänner.
I like the silver lining!


18 kommentarer:

 1. Vilken underbar bild du fick! Den kan man inte annat än gilla!

  SvaraRadera
 2. Jag bara måste få fråga i vilken del av landet du bor för den delen vill jag INTE bo i!! Jag skulle aldrig klara ett dygn som du haft! Men du fick en fantastisk bild!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. ALLA vill bo i Bohuslän ;) Lite åska får man stå ut med!
   Sonen, som vanligtvis delar plats i landet med dig - tyckte det var en mysig em/kv - och jag är benägen att hålla med!

   Radera
  2. Hahaha.....efter din beskrivning så kan du inte säga ALLA hädanefter! ;O) Jag är väldigt rädd för åska så nä, jag hoppar över Bohuslän! ;O) Men njuter fortfarande av dina bilder!

   Radera
 3. Men vilken bild du fick till!!!!! Jag gillar åskväder, det är mysigt liksom när regnet smattrar mot taket, mär det mullrar och när man med lite tur kan se blixtrarnas olika formationer:-)

  SvaraRadera
 4. Inget regn hos mig, men det är mulet idag. Hoppas, hoppas på ett fint stilla regn, helst utan åska. Fast vädrets makter rår vi inte över.
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Vilken kanonbild du lyckades fånga. Önskar att vi hade fått lite regn här. Inte en droppe sen midsommar. Torrt som fnöske i landen även om man vattnar.

  SvaraRadera
 6. Där har du fått en fantastisk bild med många lager. Man måste titta på den uppifrån och ner flera gånger. I like the silver lining too. :)

  SvaraRadera
 7. Så läckert med oväder, även om sömnen uteblev. Det är något speciellt när naturen visar sin kraft. Och ett-öres kola, det minns jag! Härligt foto och jag gillar med!

  SvaraRadera
 8. Åh vilket djup i bilden!..ettöreskola ja..det var tider det. Å det var väl inte så värst länge sen host host...
  kram
  Fia

  SvaraRadera
 9. Ett öres kola minns jag ej..de kostade väl 25 öre eller nåt när en annan var liten. :)

  Förbaskat fin bil..många olika djup på den...Bohuslän..är från Öckerö jag ju...jo..fint där ute :)

  Ha de bra.

  SvaraRadera
 10. Så fin bild du lyckades att ta...
  Kram Kakan

  SvaraRadera
 11. Så vackert, ser nästan ut som dagen D, att HAN ska nedstiga från himlen. Vi hade åskväder tidigt i morse, det höll på i över en timme, otäckt med blixtar och dunder.

  SvaraRadera
 12. Häftig bild! Konstigt att höra om ovädret, här är det varmt och inget regn på länge.

  SvaraRadera
 13. Beautiful shot Eva!!! I guess I'm strange... I like storms even if my little dog does not. It feels to me like bearing witness to a power so much greater than myself and feeling blessed enough to sit in it and still survive it. Besides, isn't everything just a little more lovely after the storm passes? :) Thanks for giving me glimpses from the other side of the world.

  SvaraRadera