Det var en fin tolkning där den självklara favoriten blir den första dels för att det ÄR ätbart och dels för färgen! Vilken vacker färg fiskarna har! :)
Det var finurligt tänkt som vanligt av dig och vackert fotograferat. Dock protesterar jag att den där snäckan vill jag inte äta. Det är vinbergssnäckan man äter när äter gratinerade sniglar, men det är inte bara att plocka den direkt från trädgården utan man ska ge den speciell mat en viss tid och det ena med det andra. Därför, de få gånger jag äter den, äter jag på restaurang. Det är inte så vanligt på menyerna idag som på 1970-talet.
Här får man tänka till.. Men jag förstår inte orden på lapparna ;) För jag tror inte man ska äta vare sig lergodset eller gaffeln ;) Som vanligt fint fotograferat!
Ettan är klart vackrast, men för snyggt fotat för att äta. Vinbergsniglar äter jag gärna på restaurang, men som Pysselfarmor säger finns de ju inte kvar på menyn längre. Å trean är ju - den förstår jag inte riktigt. Fantastiskt fina bilder som vanligt!
Härlig triss! Men jag tror slowfooden får vara för mig. Gick runt den lilla sjön häromdan och såg att alla sniglar var på väg över gångvägen åt samma håll..... Undrar varför....
Tack för att du gav en förklaring på lapparna...fattade inte alls! Fotot på snigeln är så fint fotad...helheten blev bra och det var snillrikt tänkt...även om jag inte vill äta något av dina ätbara!
Nog får man äta upp sina ord ibland. om man sagt något utan att tänka till först - eller om man avslöjat något om sig själv som någon sedan utnyttjar ... Snäckdjur äter jag gärna, tackolov finns många på menyerna i Frankrike.
Det ser inte så gott ut men snyggt fotat. Ha de gott
SvaraRaderaGott eller inte, det är en smaksak! Men väldigt fina bilder!
SvaraRaderaTrevlig söndag!
Fine bilder! Eg trur eg ville føretrekt å ete det på første bildet...
SvaraRaderaFina bilder :-)
SvaraRaderaKul tolkning, speciellt slowfood.
SvaraRaderaSkit snygga bilder.
SvaraRaderaDet var en fin tolkning där den självklara favoriten blir den första dels för att det ÄR ätbart och dels för färgen! Vilken vacker färg fiskarna har! :)
SvaraRaderaHa en skön söndag!
Åt du upp rubb som stubb..så kanske man får ont i magen :)))
SvaraRaderakram
Fia
Tjusiga fiskar och mycket vackra bilder.
SvaraRaderaLäckra fiskar, men tycker också om de andra. En finurlig kombination och den sista är tänkvärd! Ha en skön söndag!
SvaraRaderaDet var finurligt tänkt som vanligt av dig och vackert fotograferat. Dock protesterar jag att den där snäckan vill jag inte äta. Det är vinbergssnäckan man äter när äter gratinerade sniglar, men det är inte bara att plocka den direkt från trädgården utan man ska ge den speciell mat en viss tid och det ena med det andra. Därför, de få gånger jag äter den, äter jag på restaurang. Det är inte så vanligt på menyerna idag som på 1970-talet.
SvaraRaderaToppentriss!
SvaraRaderaFöredrar godis framför sniglar;-)men många människor
SvaraRaderaoch djur gillar ju dom.
Ha en bra dag
Oj, vad jag gillar din bild av slow food. Fina bilder i en bra triss! :)
SvaraRaderaHär får man tänka till.. Men jag förstår inte orden på lapparna ;) För jag tror inte man ska äta vare sig lergodset eller gaffeln ;) Som vanligt fint fotograferat!
SvaraRaderaJo, orden - jag tänkte att ibland slänger jag ur mig ett och annat utan att tänka mig för - och de brukar jag få äta upp!
RaderaSå vackra bilder i din triss!
SvaraRaderaHa en skön söndag!
Hahaa...kul triss!
SvaraRaderaHaha, fiffiga du. De blå fiskarna ser himla goda ut, men snigeln lämnar jag därhän :-)
SvaraRaderaEttan är klart vackrast, men för snyggt fotat för att äta. Vinbergsniglar äter jag gärna på restaurang, men som Pysselfarmor säger finns de ju inte kvar på menyn längre. Å trean är ju - den förstår jag inte riktigt.
SvaraRaderaFantastiskt fina bilder som vanligt!
Härlig triss! Men jag tror slowfooden får vara för mig. Gick runt den lilla sjön häromdan och såg att alla sniglar var på väg över gångvägen åt samma håll..... Undrar varför....
SvaraRaderaTack för att du gav en förklaring på lapparna...fattade inte alls! Fotot på snigeln är så fint fotad...helheten blev bra och det var snillrikt tänkt...även om jag inte vill äta något av dina ätbara!
SvaraRaderaGodis är inte dumt alls, äts för mycket av det här bara ;)
SvaraRaderaInget jag vill ha på min talllrik men en fyndig och tänkvärd triss med fina bilder. Extra tänkvärd för jag fattar inte alls de där lapparna ;-)
SvaraRaderaDu är så himla duktig med kameran och på att tolka teman personligt, så bra trissat!
SvaraRaderaGodis är gott, sniglar likaså, även om de jag ätit mest smakat vitlök... Den sista bilden är kreativ och tankeväckande och inte alls lika smaskig...
SvaraRaderaNog får man äta upp sina ord ibland. om man sagt något utan att tänka till först - eller om man avslöjat något om sig själv som någon sedan utnyttjar ...
SvaraRaderaSnäckdjur äter jag gärna, tackolov finns många på menyerna i Frankrike.
oh de där godisarna är sjukt goda, vi slåss om dem hemma. Och underbar tolkning av temat.
SvaraRadera