lördag 23 maj 2015

Inte ordlös - men med tacksam respekt


Ordlös Lördag läggs ned. Slutet på en era. Tack, Juanna för roliga, spännande, bra och ibland nästan omöjliga teman - det har varit nyttig hjärngympa :) Det har varit lärorikt och roligt!

Ordlös Lördag
12 kommentarer:

 1. Ja det är verkligen trist...

  SvaraRadera
 2. Ibland får man vara glad och tacksam för den tid som varit! Jag kommer också att sakna Ordlös lördag men nu är det stopp!

  SvaraRadera
 3. Verkligen stopp. Men jag beundrar folk som Juanna som orkar hålla på och hitta teman vecka efter vecka till glädje för oss andra.

  SvaraRadera
 4. Ja, då var det stopp och slut. Det är mycket jobb och tankeverksamhet för att hålla igång en utmaning. Förstår att man inte kan hålla på i evigheter. Ha en trevlig Pingst!

  SvaraRadera
 5. Jag kommer att sakna Ordlös Lördag. Att hitta en bild till temat som inte behöver en förklaring har varit en inspirerande utmaning. :)

  SvaraRadera
 6. Vilken fantastisk animering du har gjort för att hedra Odrlös Lördag. Så himla synd att så många fotoutmaningar lägger ned. Tror att det är Instagrams "fel" eller vad tycker du?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Njae, jag tror inte man kan skylla på Instagram. Jag tror helt enkelt att intressen för "saker och ting" går i vågor. Allt har sin tid - typ!

   Radera
 7. Snygg avslutning på OL Eva, både vad gäller ord och bild. All heder till Juanna som fått våra hjärnor att jobba. Kommer verkligen att sakna det ordlösa och hoppas på att någon annan har lust/tid/ord att ta över.
  Ha en skön fortsatt helg !!

  SvaraRadera
 8. ...ork skulle det stå men det blev ju kanske rätt ändå fast lite fel. Tolkningsfråga ;-)

  SvaraRadera
 9. Ordløs med sine gitte oppgaver vil bli savnet.
  Ha en fin pinse.
  Mormor

  SvaraRadera
 10. Stopp ett litet tag – sen måste det komma till något nytt.
  Sorgligt dock, gillade det ordlösa
  /kiki

  SvaraRadera
 11. Tack själv Eva för alla fantastiska bilder du presenterat på OL!!
  Tittar in lite då o då för inspiration.

  SvaraRadera