lördag 12 september 2015

Jamen, NU så!


Ni minns kanske att jag inte kunde ladda hem bilderna från min Nikon till datorn när jag uppgraderat mitt Windows till 10:an? Jag skrev om det HÄR
Pyttmjuk har nu, jag vet inte när (de kunde ju ha skickat en rad och sagt något ;)), fixat det hela och det fungerar igen! Najs! 

Det, och; strax ska vi på bröllop :) Ett bröllop som till för en vecka sedan var en kombinerad 70-års födelsedagskalas (31 och 39). Livet är fullt av överraskningar!

7 kommentarer:

 1. Grattis och grattis en gång till med andra ord.

  Njut av att vara bröllopsgäst - det händer ju inte varje dag direkt:-)

  SvaraRadera
 2. Så bra att det ordnade upp dig med fotografierna och mjukvaran. Ja, livet är fullt av överraskningar och jag önskar er en riktigt trevlig kväll på bröllopet. :-)

  SvaraRadera
 3. Vad bra att det ordnat sig med bilderna! Säkert blir det väl några bilder ikväll kan jag tänka. Ha det så trevligt!

  SvaraRadera
 4. Åhh, bröllop, så kul! Det tror jag inte jag varit på de senaste tio åren. Minns att dottern hade ärvt fina lackskor av storebror och utanför kyrkan hittade hon en fantastisk pöl att plaska i. Till alla andra gästers förtjusning stod jag och min man i våra finskor och försökte locka till oss en själaglad unge i mörkblå taftklänning, glitterstrumpbyxor och svarta lackskor som hoppade vilt i pölen...

  SvaraRadera
 5. Så bra att det ordnade sig... och så kul med bröllop!

  SvaraRadera
 6. Skönt att det fixat sig! Det var en trevlig överraskning iaf :)

  SvaraRadera
 7. En skön tvist på ett 70-års kalas som blir ett bröllop.
  /Kiki

  SvaraRadera