måndag 4 juni 2018

Tacksamhet ...


Under den här bilden återkommer, varje måndag, det som förgyllt den gångna veckan. 
Gör du något liknande?  :) Länka gärna via InLinks nedan så vi kan hitta varandra!  
Tillsammans gör vi vardagen ljusare!

vett att ta det lugnt i värmen
kvällspromenader ...
... med brygg-fika
årets första rabarberpaj
årets första jordgubbar
gröna tomater
vår uteplats
blommor
god mat på ny restaurang
whatsup ... WhatsApp :) Tack Emma!
ute-lunch med kollega
att få duscha
dagsfärsk tidning i brevlådan på helgerna
nedräkning till semestern
min man Sol, i all ära, men ... ALLT är bäst i lagom dos.
Härligt med vackert väder, visserligen.

Ni som någon gång trappat ned bloggandet, eller tagit en paus, har ni haft svårt att hitta tillbaka? Tycker ju nu att jag har tid - men prokrastinerar bloggandet hela tiden. Kanske för att det behöver vara så - men det klingar aningens falskt, för jag saknar den ju ... ja, att skriva i den alltså.

Usch - det lät rörigt - men du som anar att du förstår, skriv gärna en rad i kommentarerna?!

Hoppas ni lever väl i värmen. Det är oftast de värme-gladas glädje rop som klingar över fikaborden - men alla är inte vän av värme ... så jag hoppas att även ni som tycker det är jobbigt har hittat sätt att klara av detta :)

Önskar er en ny fin vecka!
6 kommentarer:

 1. Jag förstår hur du menar, någon slags kreativitet som behövs men som kanske tar sig i uttryck på andra sätt? Det måste ju vara lustfyllt att skriva också.

  Fnissade lite åt "whatsup". Antar att det är WhatsApp du menar och den försvarar verkligen sin plats i listan! Varför jag fnissar är för att spanjorerna har så otroligt svårt för att skriva vad appen heter: wasup, wassap, whatsup, watsap, wasap ... :D

  Ha en härlig vecka du med!

  SvaraRadera
 2. Det var då ett högtravande ord - prokrastinera i samband med bloggandet menar jag. Du är ju inte den enda som dragit ner på bloggandet. Många har bytt till Instagram eller har lagt av helt. Dessutom är det ju många bloggare som har Wordpress, och den plattformen går då verkligen inte ihop med vårt blogspot. Har förstått av fler att det är ett rent helvete att kommentera hos oss blogspottare. Japp, det gäller vice versa också. Å kommentarer vill man ju ändå ge och få, eller hur!!? Så det är nog många faktorer som spelar in när "många" prokrastinerar" sina bloggar.

  SvaraRadera
 3. Jag lever och njuter och tar hand om värmen, njuter till en semestervecka (tog semester denna vecka) Helt otroligt att få så varmt :) Bara att gilla läget. Rabarber låter sig väntas... får gå till grannarna och knycka för de hade stora såg det när jag var där i lördags och rev i ett hus ;) Fin lista du bjuder på... lite avis på brygga då ;) Våran faller med isen... Jag förstår inte BP:s ord om Wordpress... Det enda jag kan syfta på att jag hatar att vara styrd av Google. Därav jag kan blogga fritt och komentera fritt hos alla. Poängterar att jag hatar att vara styrd.

  SvaraRadera
 4. Om svårt att hitta tillbaka: Allt finns ju... jag och min kamera fungerar alltid... jag som bor ute nästan i skogen finner alltid motiven liksom... däremot min mors bortgång och alla detaljer runt i kring satte ned skrivandet... mycket ska ordnas, nu börjar de mesta bli klart...

  SvaraRadera
 5. En härlig lista över allt som sommaren bjuder på, fika på bryggan och blommor räcker lång för mig. Kram

  SvaraRadera
 6. Din lista känns redan som semester, riktigt sommarskön!

  Att komma tillbaka till bloggandet efter frivillig eller ofrivillig paus känner jag igen. Man tycker inte att man har något intressant att skriva om. Vid andra tillfällen har man alldeles för mycket och vet inte var man ska börja - eller vem som vill läsa allt man får ur sig. Jag har kommit fram till att min blogg fungerar så mycket som en dagbok, det kanske inte spelar någon roll om andra läser - jag kan själv uppskatta att läsa ett av mina äldre inlägg och minnas.
  Instagram däremot, det får jag lite spader på. Känner det som att jag bara scrollar bild efter bild efter bild - är det 2 sekunder per bild man ser? En sekund titta och en sekund klicka hjärta. Små sketna foton är det dessutom, inte stora fina som i bloggarna. Nej, jag vill ha lite mer text och lite mer hjärna bakom bilderna. Vilket ju inte alls var något svar på hur du ska hitta tillbaka till bloggandet :-P

  SvaraRadera