måndag 22 april 2019

Tiden bara gick …


… och det blev tyst här. Det var inte meningen – men inte heller något jag oroat mig för. Trotts att jag inte kommenterat hos någon så har jag försökt att hänga med, så LÄST hos er har jag. Lite lugnare med inlägg verkar det ha blivit över allt 😃 Jag tror, minsann, att vädret kan ha något med det att göra.

Många saker upptar min hjärna – inget allvarligt, som i dåligt – men allvarligt som i VÄRT att fundera över. Existentiella frågor. Kan jag vara mer kryptisk, undrar du 😊 nej, kanske inte – men det är svårt att bjuda på något av röran i min hjärna. Där borde finnas en skylt med ”Ursäkta röran! Vi bygger om!”

Här kommer i alla fall några bitar ur röran:

Bilder jag har med på en utställning med temat Svartvitt
Typen av chokladägg vi bjöd på  :)
#pareidolia "iseefaces


I övrigt bor i min hjärna: Barnkonsekvensanalys, ommöblering hemma och insikten att allt inte får plats, kommunikatörsuppgifter, foton, konfirmationer, tanken om min egen kreativitet och mycket, MYCKET, mer!

Vad bor i din?

8 kommentarer:

 1. Kul med din utställning. Alltid en extra sporre när man får visa upp sina alster.
  Är det riktig choklad i "flatpack"? OM ja, så är det nog en av de fyndigaste förpackningarna jag någonsin sett.

  Din hjärna verkar gå på högvarv och innehåller alltför mycket. Det skulle min lilla hjärna aldrig klara av. En sak i taget har alltid varit mitt motto.

  SvaraRadera
 2. Min hjärna håller alltid på att klura på något. Saker jag själv funderar över, funderar över hur andra funderar över och tänker om samma sak. Ibland tänker jag att jag ska skriva om det men det liksom platsar inte i min blogg, den är redan lite för spretig. För saken är den att när man skriver den det så sorteras sakerna även upp. Man ser vad som inte hör hemma där eller vad som kanske saknas, det blir ett tomrum och där kanske det kommer ett svar upp ur det. Eller en vinkling. Eller så inser man att tomrummet är rätt bra.

  Eller så har jag bara skrivklåda, för mycket snurr i skallen. :D

  Dina foton till utställningen är väldigt vackra och manar fram tankar. Och jag älskar dina ansiktsfoton!

  SvaraRadera
 3. Ja visst har det blivit tystare både här och där bland bloggarna. Själv kan jag inte släppa bloggen för tycker det är så roligt men det blir inte ofta nu för tiden.
  Många tankar i ditt huvud. Hoppas du tar dig tid att låta huvudet vila helt ibland. Skönt att det inte är negativa tankar. Här börjar det bli en del att tänka på inför sonens flytt. Och ett par resor som är inplanerade. Och jobb... Och klimatet... Och vänner, varav en som jag skulle vilja plocka bort som vän men det går liksom inte... Livet är komplicerat ibland.
  Fantastiskt fina bilder! Så roligt att du är med på en utställning! Ha en lugn och skön söndag utan för mycket tankar. Kram

  SvaraRadera
 4. Trevligt med en svartvit utställning och härliga bilder. Jag har bra nyligt städat igenom gamla svartvita pappersbilder jag gjorde för en sissådär 45 år sedan och min sambo har skickat ut till berörda personer... jag kanske ska visa upp dem en dag :) Bor i min hjärna ja... 1001 saker typ... men våren, snickra, fotografering, drönarflygning, mina fyrbenta vänner, röja på tomten och för utsikten mot havet, var mening jag skulle haft semester två veckor framöver för att snickra, rusta någon båt men vädret satte käppar i hjulet... dygnet har bara 24 timmar ;)

  SvaraRadera
 5. Hos mig blev det också lite tystare än jag tänkt mig. Tycker att det lätt blir så om våren när så mycket annat händer.
  Är glad att instagram finns, där kan man slänga upp en bild ibland och visa att man faktiskt lever :-P

  SvaraRadera
 6. Så roligt med en utställning, och vilka fina bilder!

  Skriver under på det - ombyggnation i min hjärna också. I min hjärna bor frågor som gäller våra tonårsdöttrar och hur jag skall förhålla mig till deras val och ambitionsnivå som inte överensstämmer med min, skall jag våga släppa taget litet eller fortsätta att peppa, och frågor som om jag vill fortsätta att leva just här eller kanske någon annanstans, hur det skall gå med min avhandling, kommer min häst att vara fri från inflammation i kotlederna så att jag kan rida igen, vad skall jag bjuda på när våra vänner kommer på lördag... Ja, och så en hel del annat också.

  Jag var på en föreläsning i går där vi fick veta att vi människor tänker ungefär 64.000 tankar varje dag. 80 % av dem tänker vi även i morgon, och dagen därpå. 40 % av dem gör vi något av och går vidare. Sådant tänker jag också på nu :)

  Ha det fint, och hoppas att det blir lugnt med tankarna åtminstone när det är läggdags.

  Kram

  SvaraRadera
 7. Bygga om är ju nåt som händer ibland hos oss alla, en nödvändighet också kanske.

  Ha det bäst !!

  :)

  SvaraRadera
 8. Ny Laptop, altanbygge, altan taks bygge åt måg ämnet, ihop skruvning av Albin motor från 1942, 40 års firande av bonusdottern, planering inför mitt 60 års kalas, två båtmotorer sitter fel, regn, nedkapning av buskar/träd mot havet, gräsklippning och semestra slut efter helgen...

  SvaraRadera