lördag 18 januari 2020

En vacker bok


 är en fantastiskt vacker bok, i både text och illustration. 
Varmt rekommenderad!

Se fler av hans underbara illustrationer 
Instagram och på hans hemsida!5 kommentarer:

 1. Teckningarna är söta, medan texten förvisso är snygg, men aningen svårläst.
  Tvåan håller jag inte helt med om. Exempel: Om man börjar klaga över "småsaker", så är det ingen dum idé alls att påminna sig själv om och jämföra med människor som har det betydligt värre. Då mår man genast bättre själv.

  SvaraRadera
 2. mmm ... en njutning ... har beställt den till dottern nu ... tror den kan göra nytta där ... <3

  SvaraRadera
 3. Så vackert! Måste klicka in på Instagram och hemsidan.

  SvaraRadera
 4. Har du tagit bort kommentarslänken, för det går inte att kommentera ditt senaste inlägg. Alltså skriver jag min kommentar här.

  Klimatkrisen har ju varit på nästan allas läppar i några år nu. Det räcker med att lyssna på Greta och David Attenborough. Det är bara det att det faktiskt blir för mycket.

  Tror nog de flesta gör så gott de kan, privatpersoner, kommuner osv. Förutom den amerikanska presidenten som stoppar huvudet i sanden är jag övertygad om att de flesta länder/regeringar även de gör så gott de kan.

  Klimatkrisen har ju nästan blivit en "trend". Och de som inte följer den anses som totalt "ute", och det vill nog ingen vara.

  Man kan ju inte sluta konsumera heller. Äta bör man, annars dör man... Visst kan man skippa olika plastpåsar, men ger mig ett hygieniskt alternativ först då. Plastförpackningar skulle man också kunna avvara, om det så kallade vätsketåliga pappersförpackningarna skulle hålla mera än en dag.

  Det eviga tjatet om vad gemene man ska/borde/måste göra. Jag gör det gärna, men ge mig förutsättningarna först.

  SvaraRadera