söndag 25 augusti 2013

Tre frågor till


Jobb

Vad ville du bli när du var liten?
Doktor. Men så, en dag (
jag kanske var 9 ... 10 ), skar jag mig i fingret med en glidande glasskiva när jag skulle göra rent i mitt akvarium  och skar så djupt att jag såg hur själva benställningen i kroppen såg ut. Jag svimmade BUMS och var inte alls sugen på att bli doktor när jag vaknade.

Vad jobbar du med?
Nu är jag församlingspedagog i en Svenskkyrklig församling. Min huvudsyssla är konfirmander - och jag stortrivs!

Om du fick byta jobb, vad skulle du vilja jobba med då?
Om jag fick byta jobb skulle jag tacka nej. Om jag blev tvungen ... så har jag ingen aning. Något där den egna tankeverksamheten får vara med och "hittepåett" får vara med :)

Se fler svar hos Maria P :)
3 kommentarer:

 1. 1. Storasyster ville bli sjuksköterska (det blev hon) och då sa Mellansyster att hon ska laga mat på sjukhuset (det har jag gjort) och Lillasyster ville bli Miss Finland (sötast av oss tre så det var inte där skon klämde, men hon är den enda som inte fick sin dröm uppfylld).

  2. Jag jobbar med siffror och känner mig hemma. Det där med matlagning var ett tillfälligt inhopp innan jag visste vad jag ville bli, som tur är... både för mig och patienterna.

  3. Vill inte heller byta jobb men däremot arbetsplats då och då för att inte stagnera. Nya utmaningar och utveckling är viktiga för mig.

  SvaraRadera
 2. Jag vill inte heller byta jobb, jag tris så bra :D

  SvaraRadera
 3. 1. Idrottslärare, men sen gick det för mig som för dig. Bröt foten och undrade om det jobbet verkligen var nå't att satsa på.

  2. Grafisk formgivare, men det vet du ju redan.

  3. Skulle inte heller byta bort mitt nuvarande jobb. Skulle jag vara tvungen så skulle jag nog välja nå't med språk eller en organisation som har med fotboll att göra.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...