söndag 11 augusti 2013

Vila efter semestern?En vecka går rätt fort. Ibland. 
Veckan som gick gick inte fortare än att vi hann att njuta av den. Tack  och lov. Vi gjorde tydligen något riktigt rätt :)  Vi tog det SÅ lugnt mellan varven att vi för några ögonblick trodde att vi hade tråkigt - men det kom vi på att det hade vi nog inte - tråkigt är inte skönt - vi hade det väldigt skönt! 
Alla "vettiga bilder" ligger i den bärbara - och jag orkar inte trassla med det idag. Idag ska jag landa. VI ska landa! Fika. Vila. Läsa i en bok - eller två, beroende på ;) och inte, INTE, starta bilen överhuvud taget. Det vi inte har hemma får vi klara oss utan! Så det så!

Sakta men säkert ska jag titta in hos er alla och se vad jag inte lyckades se under veckan som gick. Mobilt bredband? I hela landet? Stort telebolag-reklam-skryt som inte ens håller början på vad de lovar. En (ytterst) liten del av mig tänker att jag kanske borde tänka att det var just därför det blev en verklig break när vi var iväg - men det är egentligen inte sant, för helt frånkopplad är ingen riktig avkoppling heller (i alla fall inte för mig). Aldrig nöjd? Jodå :) det var inte ett så stort problem som det låter. Ibland kunde man ju fika länge på ställen med wifi ... fika länge är ju aldrig fel ;)

Snart kommer bilder och ett "evinnerligt" tjat om Österlens alla fördelar ... kanske :))

Som ni ser  är det 75% fika/mat och 25% natur i collaget med  Instagrambilder ;) men riktigt så skevt var det inte för uppelvelsebanken. Lovar!
11 kommentarer:

 1. Vi tar som alltid tacksam emot bilder. :) Jag har ju inte ens någon bärbar dator så jag är förskonad från problemet med icke-fungerande mobilt bredband. Eller...?

  SvaraRadera
 2. Låter som att ni haft en skön snön semester, man ska ju ha den semester man njuter av.
  Och fika är juh aldrig fel !!!
  Finfina foton och ser fram emot fler.

  Själv har vi yrat runt på kalfjället och på fjällen med fiske och svampplock
  och hjotronplock....låter jobbigt jag vet, men vi gillar det.
  Sov i tält fem dygn på kalfjället, men vandrade inte upp dit utan liftade med helikopter...
  och vi njöt varje timme, också när åska och regn kom, för då låg vi i tält djupt inne i sovsäckarna och njöt....

  Tjingelingen från Rantamor.

  SvaraRadera
 3. Snön semester ska det ju ändå inte stå...hahaha
  SKÖN !!!

  SvaraRadera
 4. Låter som om ni haft det bra på Österlen, fina bilder verkar du ha knäppt också, ser fram emot resten. Vad gullig du är som hälsade från mig, det värmer i hjärtat. Kan tänka mig att det var smockat på outleten, nog en massa lattemammor från villaförorten som var på semester i Skåne och fyllde på lagret med vit inredning... ;0) Förresten, det där med semester efter semestern är nästan ett måste, i alla fall om man har kuskat runt och fått massor med härliga intryck, då behöver i alla fall hjärnan vila ett tag.

  SvaraRadera
 5. Välkommen tillbaka till civilisationen;-)
  Det sägs ju att man behöver ha semester för att vila upp sig efter semestern. Det verkar du ha råkat ut för, men du har ju några veckor kvar.
  Ni har haft det suveränt bra ser jag på bilderna. Å eftersom naturbilen är betydligt större än matbilderna tillsammans så vet jag inte riktigt om jag håller med om procenttalen här;-)
  Det är inte lätt att hitta wifi på landsbygden här i Sverige heller. Inte ens 3G funkar alltid.
  Men nu ser jag fram emot en bildkavalkad från härliga Österlen... när du har vilat upp dig alltå;-)

  SvaraRadera
 6. Kul att du är tillbaka! Ser verkligen fram emot att få se dina bilder från vackra Österlen!

  SvaraRadera
 7. Välkommen hem! Du har säkert upplevt massor, det tror jag, men jag har en mat- eller snarare drickafråga: Hur smakar det där ingefäradrickat? Låter underbart gott! Eller är det en söt läsk?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ÄR underbart gott. Mycket smak - nästan pepprig när man dricker den - kvar stannar en skön smak av friskhet! Vansinnigt gott!

   Radera
 8. Hoppas du har landat mjukt :) Verkar du haft en skön vecka, härligt!
  Bilder ser jag fram emot. Själv har en hel del som jag inte heller orkar ta tag i, inte just nu.

  SvaraRadera
 9. Härligt! =)

  Tack för kommentaren hos mig =)

  SvaraRadera
 10. Ser fram mot fler bilder och får se om det stämmer med procenten, fika kontra natur. =)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...