lördag 14 november 2015

Fototriss - Rostigtdetalj av ett konstverk av Katrine HelmerssonSamtliga konstverk fanns att se på Pilane Skulptur i somras.

19 kommentarer:

 1. Vilken läcker triss! Eftersom jag är barnsligt förtjust i rost så bara älskar jag den rostiga "nystan" och stegen. Ser att du också gillar Maria Miesenbergs konst. Tycker hennes grejer är annorlunda och finns alltid på precis "rätt" ställen.
  Toppen triss Eva!

  SvaraRadera
 2. Mye fin kunst. Den siste skulpturen var flott, men mine øyne ble hengende ved bilde nummer 1. Har nemlig fått øynene opp for de gamle jernkorsene som finnes på flere kirkegårder her i Värmland. Og på disse jernkorsene henger det gjerne sånne blader av jern. Håper kors blir et tema på fototriss en gang, så kan jeg vise dem frem. Ha en fortsatt god helg!

  SvaraRadera
 3. Spännande skapelser alla tre. Var bara tvungen att kolla länkarna till konstnärerna.
  Marias Miesenbergs skulpturer tilltalar mig speciellt.

  SvaraRadera
 4. O jag som jobbar inom industrin och försöker hålla rosten borta! Rost är ett förstörande ord i mitt vokabulär ;) Det är något som bryter ned typ. Allt man svetsar på måste rostskyddas eller galvaniseras om det nu inte är rostfritt i begynnelsen... Men roliga hantverk.

  SvaraRadera
 5. Vilket nystan! Det gillar jag! Det måste har krävts en del jobb att böja till det sådär utan att själv skära sig. Det första jag tänker på om konst är målningar, skulpturer och annat i litet mindre format, men det här stora nystanet är ju också konst. I mindre format skulle jag kunna tänka mig ett eget nystan hemma.

  SvaraRadera
 6. Mycket läckra bilder på verken!

  SvaraRadera
 7. Alla vackert rostiga, mitten konstverket blir min favorit. Gillar formen på metallenstängerna som bildar en skön helhetsform.
  /Kiki

  SvaraRadera
 8. Härliga konstverk med mer eller mindre rost! Tredje bilden blir min favorit, i morgon ska jag googla på konstnärerna!
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 9. Snygg tolkning där mittenbilden blir min favorit!

  Ha en fin söndag!

  SvaraRadera
 10. Fina bilder till trissen.

  SvaraRadera
 11. Kanonfin triss... fina rostiga saker... snygga konstverk!

  SvaraRadera
 12. Snygga rostiga konstverk, så läckra !

  SvaraRadera
 13. Läcker triss - sista bilden är en favorit. Välkommen till mig
  http://stinasbucket.blogspot.se/2015/11/fototriss-del-320-rostigt.html

  SvaraRadera
 14. Jättehäftig tolkning på temat.Gillar speciellt den sista.

  SvaraRadera
 15. Häftigt! Gillar stegen!

  SvaraRadera
 16. Läckra kontverk med rostiga inslag. Vore inte temat rost skulle jag gissat att skapelsen i mitten var gjord i trä. Gillar sista verket bäst av Maria Miesenberg. Otroligt läcker !!

  SvaraRadera
 17. Fint! Jag missade Pilarne i år. Brukar alltid försöka se utställningen. Kände igen den fina naturen i bakgrunden. Kul att få en glimt genom din fina triss!

  SvaraRadera
 18. Tack! Lite skön konst var precis vad jag behövde nu.

  SvaraRadera
 19. Snygga "rostiga" bilder!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...