tisdag 8 december 2015

FilmtajmNär jag nu tänkte att jag skulle berätta om alla de filmer jag varit och hämtat på posten idag så tänkte jag att jag skulle illustrera inlägget med lite fina illustrationer/posters ... men himmel så många det finns! Hur väljer man? Här kommer i alla fall tre fina verisioner för att visa vilka  8 filmer jag köpt i en box ... till att börja med:

Men, fortsättningsvis då; så satt jag där och klickade ... och fann två boxar till - men nu bara med tre filmer i varje. Detta i en filmserie som totalt snurrade till det för mig när de först gjorde tre filmer  för att sedan göra tre nya filmer som var menade att handla om det som hände före de tre första filmerna ... ni fattar? Jo då ... men det blir ju inte lätt att förstå ordningen på händelserna i filmerna om man inte ser dem i rätt ordning. Så det ska vi nu!Så sedan, någon gång efter det, kan vi se den 7:e filmen i serien - den som premiär på bio den 16:e denna månad! 7:e. Efter en hel massa år. Igen. Låter som att pressa de sista dropparna ur den sista kaktusen i den torraste öknen - men jag har, förhoppningsvis fel och det visar sig vara en jättebra film!

Vi kommer inte ha tid att ha tråkigt under julledigheten vi inte :)
6 kommentarer:

 1. Harry Potter - WOW! Hoppas du har läst böckerna så att du får "ordning" på det hela. Filmerna är tekniskt sett (alla specialeffekter alltså) helt fantastiska, men böckerna var betydligt mera spännande - precis som alltid när det gäller filmer som görs efter böcker. Enda undantaget enligt mig: The World according to Garp. Den filmen lyckades på nå't konstigt sätt att nästan täcka hela boken.

  Star Wars är makens "genre" inte mitt. Så här kan jag inte uttaa mig.

  SvaraRadera
 2. Sonen tänker eventuellt se den 7:e filmen på premiärdagen. Men som han konstaterade att han inte kommer fatta nåt eftersom han inte sett de 6 tidigare filmerna. Jag föreslog Star Wars maraton o dotra jublade för hon har inte heller sett dem. Uhm, är man en dålig förälder tro ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. StarWars-maraton tycker jag låter som en kul idé :) och något alla föräldrar borde föreslå ;) Man ska väl bjuda sina barn på kult, kultur ... upplevelser ;)

   Radera
 3. Älskar illustrationerna. Star Wars filmen blir en bra julfilmsupplevelse att se fram emot...är nämligen sååååå sugen på att gå på bio, bara jag får lite tid över.
  Ska också beställa filmer till helgerna som väntar.
  /Kiki

  SvaraRadera
 4. Sv: jag tänkte mest att jag var en dålig mor som inte sett till att förhindra en lucka i mina barns filmkunskap ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju aldrig försent att råda bot på just en sådan här lucka ;)

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...