torsdag 12 juni 2014

Attention!Riksförbundet Attention är en intresseorganisation för människor med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar som t.ex ADHD, Aspergers syndrom, Autismspektrumtillstånd, Tourettes syndrom och OCD.

Attention är bra. De gör gott. Gå in där och läs bra informationsfoldrar, riktade till barn, om Aspergers syndrom, Tourettes syndrom och ADHD. Sprid dem gärna. De må vara skrivna för barn – men de är inte dåliga för någon ;)

Klicka på bilden så kommer du till sidan med foldrarna i PDF – de är väl värda det!ADHD- foldern börjar så här:
”Vad är ADHD? Elsa tycker att det är som att ha myror i brallan och i huvudet. Robin tycker att det är som en jättesnabb bergochdalbana. Att ha ADHD kan vara både en styrka och en utmaning. Här hittar du fakta om ADHD och tips från barn som har ADHD.” Så himla bra skrivet!
" ...både en styrka och en utmaning."


Nej, jag har inte ADHD, Asbergers eller Tourettes ... men jag är en av de som alla med något av det måste dela sin vardag med - det är du med. Så vi kan göra livet lite lättare för oss alla genom att lära oss mer!6 kommentarer:

 1. Jätte bra att du delar detta, har en vän på Fb som ofta delar det där, det behövs delas :)

  SvaraRadera
 2. Bra att det finns info om dessa sjukdomar. Dessutom tycker jag att det är bra att du skriver ett "vettigt" namn på sjukdomarna och inte "bokstavssyndrom", som jag verkligen ogillar.

  SvaraRadera
 3. Kanonbra att läsa på, och dela med sig, det skapar större förståelse för andras vardag!

  SvaraRadera
 4. Tack för att du delar länken!

  SvaraRadera
 5. Tack för att du delade! Har läst och delat på facebook ;-)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...