torsdag 19 juni 2014

Tack för att du bloggar!


Antingen läser man bloggar – eller så gör man det inte. De som inte läser bloggar har däremot ganska ofta åsikter om både bloggar, bloggare och läsare. Spännande.

Just så är det ju med mycket. Att folk vet hur det är, när de inte har en aning. Med hög sannolikhet beter jag mig också så mellan varven … skäms på mig. Verkligen skäms på mig.

Åter till bloggvälden. Om man läser olika sorters bloggar, d.v.s. inte bara fotobloggar, inredningsbloggar eller bokbloggar – utan bloggar som täcker det mesta och som bjuder på lite ur bloggarnas liv – ja, då får man en inblick i att alla faktiskt är likt olika, att alla bär på glädjeämnen och sorger och att de flesta har sina upp och sina ner i ungefär samma takt som en själv.
Det är skönt. Det tackar jag för. Tack alla bloggare som får min vardag att kännas mindre skruvad och som tar ner mig på jorden med allt mellan skilsmässosorger och rabarbersaft.


Ni berikar! Tack!12 kommentarer:

 1. Ja, så är det ju! Håller med dig att vi "vanliga" bloggare nog är de ärligaste och delar med oss till alla som vill följa och läsa. Sedan får man inte glömma att bloggen för många är en livslina, deras kontakt med omvärlden. Även det tycker jag är otroligt bra och inte minst viktigt.

  SvaraRadera
 2. Så är det nog med oss bloggare, vi skriver det som hjärtat är fullt av,
  många sakliga och intressanta bloggar möter jag på min bloggfärd.
  Sen finns det ju dom som är som Rantamor som skriver hejvilt, ibland lite fult, men ibland kan hon också vara
  djup och fylld av sorgliga tankar....
  Alla bär vi på något i livet som skaver.

  Tjingelingen från en kringresande Rantamor.

  SvaraRadera
 3. Glömde ju säga - tack själv:-)

  SvaraRadera
 4. Så sant. Alla är vi olika. Men vi kan alla dela med oss av något positivt.
  Tack för din fina blogg, dina tänkvärda ord.
  Önskar dig en fin midsommarhelg!
  Kram från Anne-Lie!

  SvaraRadera
 5. Säger som BP..tack till dig med.

  Man har ju en hög bloggar= människor...som man följer..man får perspektiv på tillvaron hos sig själv, är så lätt att bara gå in i en bubbla och inte se omgivningen riktigt.
  Nu får du ha en trevlig Midsommar, det ska jag ha :)

  SvaraRadera
 6. Älskar bloggar. Men framförallt älskar jag den trevliga och mänskliga ton som finns i i alla fall min tanträdgårdssfär. Folk är så där trevliga, uppmuntrande och uppskattande som man önskar att folk vore överallt. Och lite lagom självutlämnande, mänskliga.

  SvaraRadera
 7. Tack själv!
  I bloggvärlden får du säga det du vill, i din egen takt. Ingen dominerar rum eller samtal, det tycker jag är så befriande.

  SvaraRadera
 8. Ja, precis så! Jag läser alla sorters bloggar, från de rabiata feministbloggarna, via foto- och bokbloggar till de mer vardagliga dagboksbloggarna, och allt har sin tjusning. Ett fantastiskt sätt att lära sig om hur andra lever och tänker!

  SvaraRadera
 9. Du har då så rätt i alla dina ord Eva! Håller fullständigt med :) Nu vill jag gärna kalla min sida för en hemsida, men jag bloggar ju också ;) Så då blir det ju en fotoblogg såklart! Hur som helst jag känner mig som en i gänget :) Tack för Dina varma ord om min dag igår! Hoppas Din också blev bra!

  SvaraRadera
 10. Tack själv! Utan din blogg skulle bloggvärlden vara betydligt tråkigare! :)

  SvaraRadera
 11. Tack själv! Kloka ord. Har inte hunnit in så mycket på er andras bloggar nu under resan och jag saknar det redan. Får ta igen det när jag kommer hem. Bloggar kan verkligen ge mycket.

  SvaraRadera
 12. Tack själv! Uppskatar din blogg och gillar mycket att du skriver om olika nyanser i livet. Det är inte bara rosor man vandrar på :).

  SvaraRadera